Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτοκίνητο-προσφορά στον Δήμο Τυρνάβου

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤOYOTA ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΑΜΟΥ ΑΕΒΕ

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2020 17:20
Από την παραλαβή του οχήματος από τον δήμαρχο Ι. Κόκουρα, από την Τoyota Ελλάς και την Αδάμου ΑΕΒΕ Από την παραλαβή του οχήματος από τον δήμαρχο Ι. Κόκουρα, από την Τoyota Ελλάς και την Αδάμου ΑΕΒΕ

Στο πλαίσιο ενίσχυσης του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Ιωάννης Κόκουρας παρέλαβε χθες το μεσημέρι ένα καινούριο αυτοκίνητο Τoyota από την Toyota Ελλάς.

Ειδικότερα, η Toyota Ελλάς, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.) και το Υπουργείο Εσωτερικών, θα παραχωρήσει εκατόν πενήντα οχήματα σε Δήμους της χώρας μας, αντιλαμβανόμενη την επιτακτική ανάγκη για την ενίσχυση των δημοτικών δομών κοινωνικής πολιτικής για όλο το χρονικό διάστημα αντιμετώπισης της πανδημίας COVID-19.

Ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Ιωάννης Κόκουρας, μετά τη παραλαβή του οχήματος, γνωστοποίησε ότι το όχημα θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη αναγκών των κοινωνικών υπηρεσιών που παρέχει ο Δήμος Τυρνάβου και συγκεκριμένα μέσα από το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Παράλληλα, ευχαρίστησε τόσο την Τoyota Ελλάς όσο και την Αδάμου ΑΕΒΕ, για τη σπουδαία αυτή πρωτοβουλία.

Τέλος, ευχαρίστησε την Κ.Ε.Δ.Ε. για τα αμεσότατα αντανακλαστικά και την απόλυτα επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του φιλόδοξου σχεδίου.  

Ο Δήμος Τυρνάβου αποδεικνύει έμπρακτα πως θα αξιοποιήσει κάθε πρόσφορο μέσο και εργαλείο για τη διασφάλιση της υγείας κάθε δημότη.

«Με οργάνωση, αποφασιστικότητα, επιμονή και υπομονή, όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε», κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Κόκουρας.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Σχετικά Άρθρα