Εκλεψαν 30 τόνους σιδηροδοκών

ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 8 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΛΟΥΚΕΤΟ

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2020 18:22

Τριάντα τόνους σιδηροδοκών έκλεψε 39χρονος Λαρισαίος, τους τελευταίους 8 μήνες από εταιρεία εμπορίας μεταλλικών προϊόντων. Η Ανώνυμη Εμπορική και Βιοτεχνική Εταιρεία, που εδρεύει στον δρόμο Λάρισας - Βόλου, έχει αναστείλει τη λειτουργία της προ ετών με τον 39χρονο να αφαιρεί τμηματικά τόνους σιδηροδοκών.

Μέχρι που αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε»- εντόπισαν προχθές έναν 43χρονο Αλβανό υπήκοο να αφαιρεί σιδηροδοκούς από την κλειστή ΑΕΒΕ και να συλλαμβάνεται επ’ αυτοφώρω. Για να διαπιστωθεί, σύμφωνα με την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ότι ο 43χρονος αλλοδαπός είχε μεταβεί νωρίτερα στην κλειστή επιχείρηση μαζί με τον 39χρονο Λαρισαίο για να αφαιρέσουν σιδηροδοκούς. Ο 39χρονος εντοπίσθηκε στη συνέχεια από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην επιχείρησή του για να συλληφθεί τελικά.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 39χρονος, κατά τους τελευταίους 8 μήνες αφαίρεσε τμηματικά περί τους 30 τόνους σιδηροδοκών, με την εμπορική αξία του μετάλλου (ως scrap) να ανέρχεται στις 5.000 ευρώ. Οι κλεμμένοι σιδηροδοκοί βρέθηκαν στην εταιρεία του 39χρονου και κατασχέθηκαν, ενώ οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα για να αφεθούν ελεύθεροι αφού πρώτα προσδιορίσθηκε η δίκη τους.

 

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass