Στο Ψυχιατρείο του Κορυδαλλού ο 30χρονος μητροκτόνος

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ

Δημοσίευση: 02 Απρ 2020 15:09

Στο Ψυχιατρικό Τμήμα των Φυλακών Κορυδαλλού θα οδηγηθεί ο 30χρονος, που την περασμένη Παρασκευή ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 55χρονη μητέρα του.

Μετά την απολογία του χθες και με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας ο 30χρονος μητροκτόνος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και αναμενόταν να μεταφερθεί στο Ψυχιατρείο προφανώς λόγω της κατάστασης της ψυχικής του υγείας, ενώ για τον ίδιο λόγο μέχρι και χθες που οδηγήθηκε ενώπιον των Εισαγγελικών Αρχών νοσηλευόταν φρουρούμενος στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ο 30χρονος κατά την απολογία του χθες το πρωί στην ανακρίτρια έδωσε τις δικές του «εξηγήσεις» για το τι συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, ενώ από προχθές, που οδηγήθηκε για πρώτη φορά στην Εισαγγελία – σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» - έγινε γνωστό πως ο μητροκτόνος δεν φάνηκε να έχει πλήρη επίγνωση της κατάστασης και το τι προκάλεσε χτυπώντας τη μητέρα του.

Από τη μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα πάντως το μόνο βέβαιο είναι πως ο θάνατος της 55χρονης γυναίκας επήλθε συνεπεία των τραυμάτων στο κεφάλι της. Από χτυπήματα που τις προκάλεσε ο γιος της, ενδεχομένως με τα χέρια του, διάσταση που θα απαντηθεί από την αναμενόμενη ιατροδικαστική έκθεση, που παρήγγειλε το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ, που ερευνά την υπόθεση, ενώ η τελευταία πράξη της οικογενειακής τραγωδίας εκτυλίχθηκε με τη νεκρώσιμο ακολουθία της άτυχης γυναίκας.

Ο 30χρονος ζούσε με την 55χρονη μητέρα του στο πατρικό τους, σε μικρό χωριό του Δήμου Κιλελέρ, όταν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής 27 Μαρτίου την ξυλοκόπησε προκαλώντας της σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η γυναίκα βρέθηκε αιμόφυρτη από συγγενικά πρόσωπα, που την αναζητούσαν, καθώς δεν απαντούσε στο κινητό της τηλέφωνο, ενώ ο γιος της δεν έδινε πειστικές εξηγήσεις για το πού βρίσκεται η μητέρα του. Η 55χρονη μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου μετά από τρεις ημέρες νοσηλείας, έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας.

Ο 30χρονος συνελήφθη την ίδια ημέρα του ξυλοδαρμού από αστυνομικούς του Τμήματος Κιλελέρ, που τον αναζητούσαν, στην Παλιά Εθνική Οδό Λάρισας – Βόλου στο ύψος της Γαλήνης και μέχρι χθες νοσηλευόταν φρουρούμενος στην Ψυχιατρική Κλινική του ΠΠΓΝΛ.

 

Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass