Το τηλεφώνημα του Πρωθυπουργού στον Χ. Κέλλα

Δημοσίευση: 02 Απρ 2020 22:24 | Τελευταία ενημέρωση: 02 Απρ 2020 22:42

* ΤΙΣ ευχές του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για «περαστικά και ταχεία επιστροφή στα κοινοβουλευτικά καθήκοντα» δέχτηκε χθες το πρωί τηλεφωνικά ο Χρήστος Κέλλας.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αίσια έκβαση της περιπέτειας υγείας από τον κορονοϊό στον γαλάζιο βουλευτή, του γνωστοποίησε πως «καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, ενημερωνόταν για την πορεία της υγείας του από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και τον επικεφαλής του ΕΟΔΥ Σωτήρη Τσιόδρα». Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τον Λαρισαίο πολιτικό να συνεχίζει να μιλά στα ΜΜΕ και να παροτρύνει τον κόσμο να μείνει σπίτι του, ώστε να προφυλαχθεί από τον ιό, καθώς εκτιμάται ότι η κοινή γνώμη εισπράττει διαφορετικά τα μηνύματα των επιστημόνων κι αλλιώς από κάποιον που νόσησε και διηγείται τις δύσκολες μέρες που πέρασε στο νοσοκομείο». Εννοείται ότι τις προηγούμενες ημέρες, οπότε και βελτιώθηκε η υγεία του Χρήστου Κέλλα, με τον Λαρισαίο πολιτικό επικοινώνησαν αρκετά στελέχη της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας, ευχόμενοι «ταχεία ανάρρωση».

Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass