Τους άλλαξαν τα φώτα…

ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΜΕΛΙΒΟΙΑ

Δημοσίευση: 08 Απρ 2020 15:00

Απανωτές διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος ταλαιπώρησαν για δύο 24ωρα τους κατοίκους της Μελιβοίας.

Το ρεύμα στην ευρύτερη περιοχή, την Κυριακή και ιδίως τη Δευτέρα, «πηγαινοερχόταν», αφού για κάποιες ώρες υπήρχε, για λίγες επόμενες κοβόταν, κι αυτό το… βάσανο συνεχίστηκε ως αργά το βράδυ της Δευτέρας, στις 10, όταν και εξελίχθηκε σε μαρτύριο, αφού από εκείνη τη στιγμή κόπηκε τελείως για εννιά σχεδόν ώρες, ως λίγο πριν τις 7 το πρωί χθες Τρίτη. Από τις 7 ως το μεσημέρι έγιναν αρχικά κάποιες διακοπές, αλλά φαινόταν ότι εν τέλει το πρόβλημα μάλλον λύθηκε.

Όπως μας τόνισε ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας, κάτοικος Μελιβοίας, πολλοί δημότες διαμαρτυρήθηκαν πως αναγκάστηκαν να περάσουν μια ολόκληρη νύχτα χωρίς θέρμανση κι άλλοι ότι καταστράφηκαν ηλεκτρικές συσκευές από τις έντονες αλλεπάλληλες αυξομειώσεις της τάσης του ρεύματος. Επισήμανε, βέβαια, πως συνεχώς δύο συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ προσπαθούσαν να εντοπίσουν πού βρισκόταν το πρόβλημα, διαβεβαιώνει πως από την πλευρά των εργαζομένων της υπηρεσίας δεν υπήρξε καμιά ολιγωρία κι ευελπιστεί πως το ζήτημα δεν θα συνεχίσει να υφίσταται τέτοιες δύσκολες ημέρες για όλους και σε μια χρονική περίοδο που αν και άνοιξη, οι θερμοκρασίες είναι ακόμη χειμωνιάτικες.

Πληροφορίες από τεχνικούς του ΔΕΔΔΗΕ αναφέρουν ότι τέτοιου είδους προβλήματα παρουσιάζονται πάντα όταν οι καιρικές συνθήκες είναι κακές, ειδικά με ισχυρούς ανέμους σε συνδυασμό με φαινόμενα όπως βροχές ή χιόνια. Και οι διακοπές σημειώνονται ακόμη και χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένο σημείο με βλάβη. Παρά τις βελτιώσεις που έχουν γίνει στο δίκτυο, υπάρχουν πάντα «αδύναμα» σημεία, τα οποία λόγω του δύσβατου της περιοχής είναι δύσκολο να τα προσεγγίσουν τα συνεργεία.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass