Αιμοδοσία τη Μ. Τρίτη στον Αμπελώνα

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Δημοσίευση: 09 Απρ 2020 15:20
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η Μεγάλη Τρίτη, η μέρα που ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα έχει καθορίσει να πραγματοποιεί την καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία των κατοίκων του Αμπελώνα και της περιοχής για το Πάσχα, πλησιάζει.

Φέτος λόγω των ειδικών συνθηκών η αιμοδοσία θα γίνει στην Κεντρική πλατεία του Αμπελώνα, όπου από τις 8.30 το πρωί, μέχρι τη 1.30 το μεσημέρι θα γίνεται η 87η Τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου «Η Ελπίδα».

Λόγω των ειδικών συνθηκών που αντιμετωπίζουμε φέτος στη χώρα μας και στον κόσμο ολόκληρο με την πανδημία του κορονοϊού COVID-19, η αιμοδοσία αυτή θα διεξαχθεί σε ανοιχτό και ειδικά διαμορφωμένο και σκεπασμένο χώρο στην Κεντρική πλατεία της πόλης.

Από τους γιατρούς και τους νοσηλευτές της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας, από τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου και από ερυθροσταυρίτες εθελοντές του παραρτήματος Λάρισας θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε όλα να γίνουν με τον καλύτερο και ασφαλέστερο για τους αιμοδότες τρόπο.

Για να γίνει η αιμοδοσία αυτή σε ανοιχτό χώρο, όπως γίνονται τώρα όλες οι αιμοδοσίες, ήρθε αρωγός στον σύλλογο «Η Ελπίδα» η Περιφέρεια Θεσσαλίας, Π.Ε. Λάρισας, που με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Νίκου Λιούπα αναλαμβάνει το κόστος για να στηθεί στην πλατεία ένα ευρύχωρο στέγαστρο-τέντα, δείχνοντας έτσι ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας αναγνωρίζει, τιμά και στηρίζει το έργο και την προσφορά του Συλλόγου αυτού στο κοινωνικό σύνολο.

Ο πρόεδρος Γιάννης Γιαννόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ. της «Ελπίδας» προσκαλούν όλους τους αιμοδότες του Αμπελώνα και της περιοχής, παλιούς και νέους, να προσέλθουν μαζικά και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και τις αποστάσεις που προβλέπονται στην αιμοδοσία της Μ. Τρίτης, για να προσφέρουν με την καρδιά τους μια φιάλη από το αίμα τους για τον συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη.

Όλοι οι αιμοδότες να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, τον Α.Μ.Κ.Α. τους και την ειδική άδεια κατ’ εξαίρεση μετακίνησης με την ένδειξη 4, για να μην υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass