Τεράστιες οι ευθύνες των κυβερνώντων για την κατάσταση στη Ν. Σμύρνη

ΤΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑ Η «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 11 Απρ 2020 16:30

Να δράσουν άμεσα και συντεταγμένα για τη λήψη μέτρων για την πρόληψη της διάδοσης του κορονοϊού στις πολυάριθμες κοινότητες των Ρομά σε όλους τους νομούς της Θεσσαλίας, με δεδομένες τις άσχημες συνθήκες διαβίωσης που υπάρχουν σ’ αυτούς τους οικισμούς, ζητούσε με ανοιχτή επιστολή της προς τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό (στις 2 Απριλίου), η «Λαϊκή Συσπείρωση» Θεσσαλίας, τόσο από την Περιφέρεια όσο και από κυβέρνηση και τους Δήμους.


Ωστόσο, όπως καταγγέλλει στην ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση» «από την πλευρά της περιφερειακής αρχής Θεσσαλίας, της κυβέρνησης και δήμων, δεν υπήρξε ανταπόκριση. Μετά το κρούσμα που διαπιστώθηκε στις 7/4 σε Ρομά στη Λάρισα, με νέα ανακοίνωσή μας ως «Λαϊκή Συσπείρωση», θεωρούσαμε ότι γίνεται πολύ πιο επιτακτική η ανάγκη άμεσης και συντονισμένης δράσης Περιφέρειας, κυβέρνησης και δήμων. Η άσχημη εξέλιξη με την ταχύτατη μετάδοση του κορονοϊού σε 20 τουλάχιστον Ρομά στον οικισμό της Ν. Σμύρνης Λάρισας, ήρθε να αναδείξει τις τεράστιες ευθύνες της περιφερειακής αρχής Θεσσαλίας, της κυβέρνησης και του δήμου, που αναγκάζονται από την άσχημη εξέλιξη των πραγμάτων να τρέχουν κατόπιν εορτής, αφού όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν άπραγοι και τώρα προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα με την καταστολή (καραντίνα).
Η υλοποίηση όλων των προτάσεων που έχουμε διατυπώσει ως «Λαϊκή Συσπείρωση», είναι κατεπείγουσα ανάγκη να εφαρμοσθούν σε όλους τους οικισμούς των Ρομά στη Θεσσαλία και όλης της χώρας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass