Συνεχείς έλεγχοι στον δρόμο για Αγιά και παράλια

Δημοσίευση: 12 Απρ 2020 17:15

Με συνεχείς ελέγχους σε όλο το οδικό δίκτυο του Δήμου Αγιάς και με σχεδόν μόνιμα μπλόκα στον δρόμο Λάρισας – Αγιοκάμπου προσπαθούν οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς να επιβάλλουν την τάξη και την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων μετακίνησης.

Ειδικά αυτές τις ημέρες που τα παράλια είναι περιοχή που μπορεί να τραβήξει κάποιους που θέλουν ίσως να περάσουν το Πάσχα στα εξοχικά τους, οι έλεγχοι είναι ακόμη εντατικότεροι.

Γενικά, πρόστιμα όλη αυτή την περίοδο έχουν επιβληθεί αρκετά, η πλειοψηφία του κόσμου δείχνει συμμορφωμένη με τους κανόνες, ενώ υπάρχουν και κάποιοι που σίγουρα δείχνουν εκτός τόπου και χρόνου όσον αφορά την κατάσταση που όλοι βιώνουμε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό κατοίκου της Σωτηρίτσας, ο οποίος θέλησε να μετακινηθεί με αιτιολογία ψώνια από σούπερ μάρκετ, είχε το σχετικό έντυπο, αλλά δεν προτίμησε να πάει στο πιο κοντινό σούπερ μάρκετ στην οικία του, όπως άλλωστε όφειλε, αλλά θεώρησε φυσιολογική την επιθυμία του να πάει σε ένα μεγάλης αλυσίδας στη Λάρισα, όπου όπως είπε θα αγόραζε από ‘κει πράγματα σε καλύτερες τιμές. Φυσικά η επιθυμία του αυτή τελικά του κόστισε παραπάνω…

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass