«Οχι στην ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας στον Δήμο Τυρνάβου»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ «ΛΑ.ΣΥ.» ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δημοσίευση: 14 Απρ 2020 16:13
«Ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου Τυρνάβου και στην καθαριότητα» υποστηρίζει ο επικεφαλής της «ΛΑ.ΣΥ.» Τυρνάβου Στ. Χατζηκράχτης «Ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου Τυρνάβου και στην καθαριότητα» υποστηρίζει ο επικεφαλής της «ΛΑ.ΣΥ.» Τυρνάβου Στ. Χατζηκράχτης

Παρέμβαση για το θέμα της καθαριότητας σε ιδιώτες κάνει η δημοτική παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» Τυρνάβου, ο επικεφαλής κ. Στέλιος Χατζηκράχτης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Στέλιος Τσικριτσής, Διαμάντω Μπάσμπα και Νίκος Μπαντόγιας.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» και προεκλογικά και τώρα είναι ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών του δήμου, όπως συστηματικά σχεδιάζεται απ’ όλες τις κυβερνήσεις και προωθείται από τις δημοτικές αρχές που ελέγχονται απ’ αυτές.

Στην ανακοίνωση τονίζονται επίσης: «Η δημοτική αρχή Τυρνάβου της ΝΔ, στηριζόμενη στις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, άρπαξε την ευκαιρία και προχωρεί μέσα σε τρεις μέρες στην εκχώρηση μέρους της καθαριότητας, αποκομιδής απορριμμάτων και ανακύκλωσης σε ιδιώτες εργολάβους.

Η συγκεκριμένη ενέργεια της δημοτικής αρχής στοχεύει στην ιδιωτικοποίηση εξ’ολοκλήρου των υπηρεσιών καθαριότητας, πράσινου και η τακτική που ακολουθείται και τώρα με την ΝΔ και πριν με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η ίδια, απαξιώνοντας τις ανταποδοτικές υπηρεσίες του δήμου λόγω έλλειψης μόνιμου προσωπικού και με τον παρωχημένο, ελλιπή μηχανολογικό εξοπλισμό. Σαν συνέπεια αυτών είναι η παροχή χαμηλών υπηρεσιών στον δημότη.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» και προεκλογικά και τώρα είναι ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών του δήμου, όπως συστηματικά σχεδιάζεται απ’ όλες τις κυβερνήσεις και προωθείται από τις δημοτικές αρχές που ελέγχονται από αυτές.

Για να μην ξεχνάμε, η προηγούμενη δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε μαζί με τις άλλες παρατάξεις στο Δημοτικό Συμβούλιο την ιδιωτικοποίηση του ηλεκτροφωτισμού στον δήμο και την ανάθεση σε ιδιώτη μέρους των υπηρεσιών πρασίνου.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καλεί:

-Τη δημοτική αρχή να ανακαλέσει την απόφασή της και να διεκδικήσει άμεσα πρόσληψη μόνιμου προσωπικού και ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού στο αμαξοστάσιο.

-Τις συνδημότισσες και τους συνδημότες να εμπιστευτούν τη δύναμή τους, να δυναμώσουν τη φωνή τους και μαζί μας να βάλουν σε «καραντίνα» τα αντιλαϊκά μέτρα που προωθεί η δημοτική αρχή με την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass