Σκέπασαν σε χαντάκι το κλεμμένο αγροτικό

ΜΕ ΚΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ

Δημοσίευση: 18 Απρ 2020 16:00
Το κλεμμένο αγροτικό αποδόθηκε στον 50χρονο ιδιοκτήτη του Το κλεμμένο αγροτικό αποδόθηκε στον 50χρονο ιδιοκτήτη του

Σε ένα χαντάκι στην αγροτική περιοχή «Πλάγια» του Τυρνάβου εγκατέλειψαν τελικά το αγροτικό αυτοκίνητο οι κλέφτες της Τράπεζας Πειραιώς.

Μετά το τραπεζικό ΑΤΜ που βρέθηκε προχθές διαλυμένο σε πρόχειρο σκουπιδότοπο στα «Νταμάρια» του Τυρνάβου, εγκαταλελειμμένο βρέθηκε και το αγροτικό που χρησιμοποίησαν οι 10 κλέφτες για κλέψουν το τραπεζικό υποκατάστημα του Αμπελώνα.

Αστυνομικοί του Τμήματος Τυρνάβου ενημερώθηκαν από πολίτη πως το κλεμμένο αγροτικό (φωτ.) είναι «ριγμένο» σε χαντάκι στη θέση «Πλάγια» και σκεπασμένο με κλαδιά σε μια προσπάθεια των δραστών – σύμφωνα με εκτιμήσεις – να καθυστερήσουν τον εντοπισμό του στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας για τον εντοπισμό των κλεφτών.

Το αγροτικό είχε κλαπεί το βράδυ της 10ης Απριλίου από τον Τύρναβο και, οι 10 κλέφτες – σύμφωνα με την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. – το χρησιμοποίησαν για κλέψουν την Τράπεζα στον Αμπελώνα, την ίδια ημέρα.

Οι κλέφτες, αρκετοί εκ των οποίων καθισμένοι στην καρότσα του αγροτικού, έφθασαν στην πλατεία του Αμπελώνα, όπου εδρεύει το τραπεζικό υποκατάστημα, στις 4 τα ξημερώματα. Ο οδηγός του αγροτικού κάνοντας οπισθοπορεία με ταχύτητα θρυμμάτισε τη βιτρίνα της Τράπεζας, πράξη που επανέλαβε μέχρι που αποκόλλησε το πακτωμένο ΑΤΜ το οποίο φόρτωσαν στη συνέχεια στο αγροτικό αυτοκίνητο για να διαφύγουν με λεία περί τις 15.000 ευρώ.

Το ΑΤΜ βρέθηκε διαλυμένο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας σε ένα πρόχειρο σκουπιδότοπο στο «Νταμάρια», ενώ το κλεμμένο αγροτικό αποδόθηκε χθες στον 50χρονο ιδιοκτήτη του στον Τύρναβο.

 

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass