Ολοκληρώθηκε η διανομή ΤΕΒΑ στον Τύρναβο

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΚΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑ

Δημοσίευση: 18 Απρ 2020 16:26

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δωρεάν διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ ενταγμένους στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) του Δήμου Τυρνάβου που είχαν δηλώσει ότι επιθυμούν να λάβουν τρόφιμα και λοιπά είδη υλικής βοήθειας.

Ειδικότερα, τη Μ. Τετάρτη και τη Μ. Πέμπτη διανεμήθηκαν με ευθύνη, οργάνωση και π

ροσωπικό του Δήμου Τυρνάβου τρόφιμα στους δικαιούχους. Οι δικαιούχοι ειδοποιήθηκαν με γραπτό μήνυμα για τις διανομές και τηλεφωνικά την ημέρα της παράδοσης και παρέλαβαν τα τρόφιμά κατ' οίκον από τα αρμόδια συνεργεία του Δήμου στα πλαίσια των μέτρων κατά της διάδοσης του ιού COVID 19.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συντριπτική πλειοψηφία των δικαιούχων προσήλθε και εξυπηρετήθηκε με απόλυτη τάξη και ασφάλεια.

Ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Γιάννης Κόκουρας δεν έκρυψε την ικανοποίησή του, εκφράζοντας παράλληλα θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν στην άκρως επιτυχημένη διανομή και συγκεκριμένα, τους υπαλλήλους του Προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», καθώς και τους υπαλλήλους των Κοινωνικών Δομών και Υπηρεσιών του Δήμου Τυρνάβου για την άοκνη και άκρως επαγγελματική δουλειά τους.

Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας και το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου, χωρίς τη συνδρομή των οποίων η διανομή δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί σε κλίμα τάξης, ασφάλειας και με πιστή τήρηση των προληπτικών μέτρων κατά της διάδοσης του κορονοϊού.

Σημαντική η συμβολή της εταιρείας Μπρέζας –ΣΕΦ για τη διάθεση όσων επιπλέον οχημάτων χρειάστηκαν για τις διανομές.

Της κ. Ελένης Σαϊνη για την παραχώρηση του χώρου όπου τελέστηκε η διανομή και των καφετεριών Εν Τυρνάβω, Όναρ και Παπιγιόν, για την παροχή απαραίτητης υλικοτεχνικής υποδομής για την εύρυθμη λειτουργία της διανομής.

Μιλώντας στην «Ε» ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Γιάννης Κόκουρας σημείωσε: «Μεγάλη η θετική συμβολή από τους συνδημότες μας Ρομά οι οποίοι προσήλθαν συντεταγμένα, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας και χωρίς να δημιουργηθεί συνωστισμός.

Να σημειωθεί πως μετά το πέρας κάθε ημέρας πραγματοποιούνταν απολύμανση στον χώρο διανομής.

Ο Δήμος Τυρνάβου είναι αποφασισμένος, ιδίως σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, να σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης κάθε δημότη.

Διατρανώνουμε την ανθρωπιά μας και το κοινωνικό μας πρόσωπο.

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass