ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ:

Οικογενειακά το ψήσιμο του οβελία

Δημοσίευση: 21 Απρ 2020 15:22
Ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής κ. Γιώργος Ντόντος με τα παιδιά του οικογενειακά Ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής κ. Γιώργος Ντόντος με τα παιδιά του οικογενειακά

Μέσα σε μοναδικά ανοιξιάτικα τοπία, που διαθέτουν οι κωμοπόλεις και τα χωριά του Δήμου Τεμπών στον Κάτω Όλυμπο, τον Κίσσαβο, τους κάμπους Συκουρίου, Γόννων και Μακρυχωρίου, αλλά και τα παράλια του Δήμου από Καστρί -Λουτρό και Μεσάγγαλα μέχρι την Κουλούρα, οι κάτοικοι απόλαυσαν το φετινό διαφορετικό Πάσχα, προσαρμοσμένοι στις επιταγές και τα μέτρα που όρισε η ελληνική κυβέρνηση για την προστασία από τον κορονοϊό.

Οι εντολές του δημάρχου Τεμπών κ. Γιώργου Μανώλη και των συνεργατών του ήταν σαφείς, να τηρηθούν τα μέτρα, με πρώτους τον ίδιο τον δήμαρχο Τεμπών, ο οποίος έμεινε στο σπίτι με την οικογένειά του και τα στελέχη της δημοτικής αρχής και του συνόλου του Δημοτικού Συμβουλίου και των συμβουλίων των Κοινοτήτων του Δήμου Τεμπών.

Στο πασχαλινό του μήνυμα ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης στην «Ε» τόνισε:

«Το φετινό Πάσχα ήταν διαφορετικό. Ήταν Πάσχα αλληλεγγύης, αγάπης, προσωπικής και συλλογικής ευθύνης.

Ας ευχηθούμε με όλη μας τη δύναμη, η Ανάσταση του Κυρίου μας να γίνει στήριγμά μας σε αυτήν τη δύσβατη περίοδο που διανύουμε, ώστε να επιστρέψουμε νικητές στην καθημερινότητά μας».

Τέλος, ομαλά και η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Λάρισας – Θεσσαλονίκης, καθώς και στην παλιά εθνική οδό μέσω Αγίας Παρασκευής Τεμπών, αλλά και στο επαρχιακό δίκτυο του Δήμου.

Με εντολή του διοικητή του Τμήματος Τεμπών Πρόδρομου Χαρισμανίδη, αστυνόμου Α’ τα στελέχη του τμήματος λειτούργησαν άψογα, όπως και οι ταξιδιώτες, οι οποίοι είχαν όλα τα απαιτούμενα έγγραφα για να κυκλοφορούν νόμιμα.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass