57χρονη φιλόζωη βρέθηκε νεκρή

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΒΔΟΜΑΔΕΣ

Δημοσίευση: 25 Απρ 2020 15:00

Με τον πλέον τραγικό τρόπο ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι η έρευνα για τον εντοπισμό 57χρονης Λαρισαίας, αφού βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του διαμερίσματος όπου ζούσε.

Η άτυχη γυναίκα φαίνεται πως είχε πεθάνει – σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις - πριν από δύο ή τρεις εβδομάδες, αλλά βρέθηκε χθες το μεσημέρι όταν αστυνομικοί του Τμήματος Λάρισας, συνοδεία δικαστικού λειτουργού, άνοιξαν το διαμέρισμα, καθώς αγνοούνταν από τις 17 Μαρτίου, οπότε την αναζητούσαν στο πλαίσιο εισαγγελικής παραγγελίας.

Η 57χρονη Λαρισαία που ζούσε μόνη ήταν φιλόζωη και - σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» - τύγχανε της φροντίδας της Διεύθυνσης Πρόνοιας του Δήμου Λαρισαίων.

Η αγάπη της ωστόσο για τα ζώα δεν συνοδευόταν πάντα από την τήρηση των κανόνων υγιεινής με αποτέλεσμα συχνά να προκαλούνται διαμαρτυρίες για τη δυσοσμία που προερχόταν από το διαμέρισμά της. Στο πλαίσιο αυτό, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Θεσσαλίας στις 10 Μαρτίου πραγματοποίησε αυτοψία στο διαμέρισμα. Για να διαπιστωθεί, με βάση τα ευρήματα, ανθυγιεινή κατάσταση που εγκυμονούσε κινδύνους κατ’ αρχήν για την υγεία της ίδιας της φιλόζωης.

Είχε προηγηθεί επίσης παρέμβαση των αρχών στο πλαίσιο της οποίας, της αφαιρέθηκαν τα ζώα συντροφιάς, οι γάτες που είχε στο διαμέρισμά της. Μετά την αυτοψία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και στο πλαίσιο παραγγελίας της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Λάρισας, αστυνομικοί του ΑΤ Λάρισας αναζητούσαν την 57χρονη γυναίκα από τις 17 Μαρτίου.

Μάταια όπως αποδείχθηκε αφού χθες, με νεότερη εισαγγελική παρέμβαση δόθηκε εντολή να ανοίξει το διαμέρισμα, με την άτυχη Λαρισαία να εντοπίζεται νεκρή στο μπάνιο σε κατάσταση αρχόμενης σήψης. Σύμφωνα πάντα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο θάνατός της οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ενώ από την ΕΛ.ΑΣ. αποκλείσθηκε η εγκληματική ενέργεια.

Η 57χρονη ήταν επίσης άπορη και το θλιβερό άγγελμα του θανάτου της κινητοποίησε την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών, το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας και την Πρόνοια του Δήμου Λαρισαίων. Τελικά μακρινοί συγγενείς της ανέλαβαν τα της ταφής της.

 

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass