ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Σκοτώθηκε 4χρονος από Ι.Χ. γιατρού!

* Συγκλονισμένη η κοινωνία της Καλλιθέας Ελασσόνας

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2015 0:52

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Απρόβλεπτη τραγωδία που στοίχισε τον θανάσιμο τραυματισμό σε ένα 4χρονο «αγγελούδι», που παρασύρθηκε από Ι.Χ., εξελίχθηκε χθες Παρασκευή το πρωί στην Καλλιθέα Ελασσόνας.

Ήταν γύρω στις 11 το πρωί, όταν συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας Νταμπόση που φρόντιζε τα δύο αδελφάκια, τα κρατούσε από τα χέρια, μόλις λίγα μέτρα έξω από το «μάρκετ» - οικογενειακή επιχείρηση, που υπάρχει στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στο κέντρο της Καλλιθέας. Ξαφνικά, και ενώ διέσχιζαν το δρόμο αυτοκίνητα, ο μικρός αυθόρμητα χωρίς την αίσθηση του κινδύνου, ξέφυγε από το χέρι και παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ., που οδηγούσε 27χρονη γιατρός (...κάνει το αγροτικό της στην Καλλιθέα). Επόμενο ήταν το παιδάκι να τραυματιστεί σοβαρά. Με πολλές κακώσεις και τραύματα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και κατέληξε!

Πρόκειται για τον Δημήτρη Νταμπόση του Θωμά, μόλις 4 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος μικρός ...«γλίτωσε» προσωρινά από άλλο διερχόμενο Ι.Χ., λίγο πριν συμβεί η παράσυρσή του, που αποδείχτηκε μοιραία για τη ζωή του!

Το άσχημο συμβάν επόμενο ήταν να βυθίσει στο πένθος την οικογένεια, συγγενείς, τη μικρή κοινωνία της Καλλιθέας Ελασσόνας, ενώ αμέσως η κακή είδηση απλώθηκε στην πόλη της Ελασσόνας και στην ευρύτερη περιοχή.

Η οικογένεια έχει ένα ακόμη παιδάκι(κοριτσάκι ενός χρόνου). Ο Θωμάς Νταμπόσης, πατέρας του μικρού, είναι τεχνολόγος γεωπόνος και διατηρεί κατάστημα με γεωργικά και κτηνιατρικά φάρμακα, ενώ η μητέρα του Παρθένα εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση - «μάρκετ».

Για την 27χρονη γιατρό, που άθελα της ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο της Καλλιθέας, διασταυρωμένες πληροφορίες κάνουν λόγο για άτομο συνετό και υπεύθυνο, που πάντοτε οδηγούσε πολύ προσεκτικά και μετρημένα, χωρίς υπερβολές.

Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας, εξετάζοντας με προσοχή μαρτυρίες και καταθέσεις.

Η κηδεία του μικρού Δημητράκη θα γίνει σήμερα, Σάββατο 29 Αυγούστου, στις 10 το πρωί, στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Καλλιθέας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass