Σε ετοιμότητα για το άνοιγμα των σχολείων

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2020 15:19

Σύσκεψη, ενόψει του ανοίγματος των σχολείων, είχε ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας με τους προέδρους των Σχολικών Επιτροπών Α’/Βάθμιας και Β’/βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ε. Θεοδωράκη και κ. Χ. Γκουντούρα, αντίστοιχα.


Μετά την απόφαση του Υπουργείου για τη σταδιακή επιστροφή των μαθητών στα σχολεία, αρχής γενομένης με τη Γ’ Λυκείου στις 11 Μαΐου και μία εβδομάδα αργότερα στις 18 Μαΐου, των μαθητών της Α’ και Β’ τάξης του Λυκείου, καθώς και των μαθητών όλων των τάξεων του Γυμνασίου, συζητήθηκαν όλα εκείνα τα θέματα που αφορούν:
* Τον σχολαστικό καθαρισμό εκ νέου των σχολικών μονάδων
* Την απολύμανσή τους από ειδικό συνεργείο με ψεκασμούς κατά του ιού του κορονοϊού
* Τη διάθεση μέσων ατομικής προστασίας σε κάθε σχολική μονάδα.
Ο κ. Ν. Γάτσας μετά τη σύσκεψη δήλωσε: «Είμαι σίγουρος ότι όλοι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να έχουμε μια ομαλή και σωστή επιστροφή των μαθητών μας στα σχολεία. Οι καταστάσεις που βιώνουμε όλοι μας είναι πρωτόγνωρες και ακόμα περισσότερα για τα παιδιά μας, που πρέπει να νιώσουν ασφάλεια. Η σταδιακή έναρξη των μαθημάτων βρίσκει τους πρόεδρους των Σχολικών Επιτροπών σε επικοινωνία με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων και δρομολογούνται, όπως με διαβεβαιώνουν, όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες, όπως ο εκ νέου σχολαστικός καθαρισμός σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και απολυμάνσεις από ειδικά συνεργεία σε Λύκεια και Γυμνάσια. Δρομολογούνται επίσης απολυμάνσεις και για τα Δημοτικά Σχολεία μόλις έχουμε την επίσημη ενημέρωση από το Υπουργείο Παιδείας για την έναρξη των μαθημάτων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass