Σύσκεψη ενόψει της έναρξης των σχολείων στον Δήμο Κιλελέρ

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2020 15:20

Σύσκεψη ενόψει της έναρξης των σχολικών μονάδων πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο της Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ. Στη σύσκεψη, την οποία συγκάλεσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπύρος Καλέτσιος,

συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα που αφορούν στην προετοιμασία των σχολικών μονάδων πριν την έναρξη των μαθημάτων που έχει οριστεί για την 11η Μαΐου. Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στα θέματα που σχετίζονται με την απολύμανση των κτιρίων, την προμήθεια του εκπαιδευτικού και άλλου υλικού, καθώς και στην ενίσχυση του προσωπικού του τομέα της καθαριότητας. Ο κ. Καλέτσιος δήλωσε ότι οι σχολικές μονάδες του Δήμου θα είναι έτοιμες να επαναλειτουργήσουν, ύστερα από το αναγκαστικό κλείσιμο λόγω της πανδημίας, τηρώντας αυστηρά τα μέτρα προστασίας μαθητών και καθηγητών που η Πολιτεία έχει ορίσει. Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι διευθυντές των Γυμνασίων και των Λυκείων του Δήμου Κιλελέρ, καθώς και οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Μπακαλόπουλος, Βάνα Χλιάπη – Γκουνιαρούδη και Αλέκος Χονδρονάσιος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass