Στην Κτηματική Υπηρεσία για τα προβλήματα της εστίασης

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2020 15:20

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη
Την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου επισκέφτηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αγιάς «Νέα Εποχή» Δημήτρης Κορδίλας και Αθανάσιος Ι. Ολύμπιος για να εκφράσουν την αγωνία και να περιγράψουν, όπως λένε, τη δεινή

θέση των επαγγελματιών εστίασης των παραλίων του Δήμου λόγω της πανδημίας που έπληξε και πλήττει την υφήλιο.
Η συζήτηση έγινε με τη διευθύντρια της υπηρεσίας κ. Α. Γκάλφα. Σε σχετική ανακοίνωση της «Νέας Εποχής» αναφέρονται τα εξής:
«Από τους δημοτικούς μας συμβούλους ζητήθηκε να υπάρξει ευνοϊκότερη καταβολή μισθωμάτων κατά την τρέχουσα τουριστική περίοδο για να βοηθηθούν τόσο οι επαγγελματίες, όσο και οι πολίτες. Ωστόσο, η νέα Κ.Υ.Α., βάσει του ν. 4607/2019, δεν έχει εκδοθεί ακόμη και αναμένεται, οπότε όλοι οι εμπλεκόμενοι θα πρέπει να εναρμονιστούν με αυτή. Μέλημα και των δύο πλευρών πρέπει να είναι η έγκαιρη και σωστή ενημέρωση όλων των επαγγελματιών, ώστε να προσαρμοστούν στα καινούρια δεδομένα.
Επίσης, τέθηκε το θέμα των ογκόλιθων που βρίσκονται εντός της Τ.Κ. Στομίου. Τα βράχια τοποθετήθηκαν πριν από μια εικοσαετία περίπου, προσωρινά, και ακόμη είναι εκεί. Βρίσκονται εντός του οικισμού και απέναντι από το δημοτικό σχολείο, αποτελούν περιβαλλοντολογικό πρόβλημα και θα πρέπει επιτέλους να απομακρυνθούν.
Και οι δύο πλευρές κινήθηκαν σε κλίμα συνεργασίας και επίλυσης των προβλημάτων, ενώ οι δημοτικοί σύμβουλοι ευχαρίστησαν τη διευθύντρια της Κ.Υ.Δ. για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά τους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass