Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ετοιμα τα σχολεία του Τυρνάβου

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2020 15:03

Η επικείμενη επαναλειτουργία των σχολείων του Δήμου Τυρνάβου ήταν το θέμα σύσκεψης που έγινε προεδρεύοντος του δημάρχου Γιάννη Κόκουρα και παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων.


Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου του δήμου «αναλύθηκαν όλες οι ενέργειες που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί από πλευράς του Δήμου Τυρνάβου, ώστε τα σχολεία να λειτουργήσουν με απόλυτη ασφάλεια. Παράλληλα, αναπτύχθηκαν όλες οι παρεμβάσεις της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, ενώ και οι τρεις Διευθυντές τόνισαν πως οι σχολικές μονάδες είναι καθόλα έτοιμες να επαναλειτουργήσουν τη Δευτέρα 11 Μαΐου.
Ο Δήμαρχος Τυρνάβου ξεκαθάρισε πως απόλυτη προτεραιότητα αποτελεί η διασφάλιση της υγείας τόσο των παιδιών όσο και των εκπαιδευτικών». Στη σύσκεψη παρέστησαν, πέραν του δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αθλητισμού, Πολιτισμού και Υγείας Χριστόφορος Κατσαρός, η πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και Διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Τυρνάβου κα Πατσή, η αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Κυπαρίσση, η διευθύντρια του ΕΠΑΛ Τυρνάβου κα Νούλα και ο διευθυντής του ΓΕΛ Αμπελώνα κ. Σκουφάς.

Σχετικά Άρθρα