Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καταγγέλλει νέες προσλήψεις στον Δήμο Ελασσόνας

Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ»

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2020 17:15

«Η Δημοτική Αρχή Ελασσόνας κλείνει τα μάτια στις πραγματικές ανάγκες του Δήμου σε προσωπικό καθαριότητας και προχωρά σε προσλήψεις άλλων ειδικοτήτων» καταγγέλλει η δημοτική παράταξη Ελασσόνας «Αλλάζουμε».


Σε ανακοίνωσή της σημειώνει τα εξής: «Μετά από πολλές και έντονες διαμαρτυρίες συμπολιτών μας, είμαστε αναγκασμένοι να θέσουμε για άλλη μια φορά το θέμα του κακού προγραμματισμού από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής, η οποία προχωρά σε νέες προσλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων, χωρίς να ενισχύει τον τομέα της καθαριότητας και του πρασίνου, σε μια περίοδο που τα προβλήματα ειδικά σε αυτούς τους συγκεκριμένους τομείς χτυπάνε κόκκινο.
Είχαμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή ότι η Δημοτική Αρχή δεν προχώρησε στις αναγκαίες προσλήψεις αν και είχε αυτήν τη δυνατότητα, προκειμένου να έχουμε έναν Δήμο καθαρό και νοικοκυρεμένο όπως επιβάλλεται και όπως απαιτούν οι πολίτες.
Προχωρά λοιπόν τώρα σε προσλήψεις προσωπικού με διάφορες ειδικότητες όπως πληροφορικής, υπάλληλοι γραφείων….., κλείνοντας τα μάτια στις πραγματικές ανάγκες του Δήμου μας, για λόγους που προφανώς μόνο η ίδια γνωρίζει.
Εμείς ως παράταξη δεν μπορούμε να μείνουμε σιωπηλοί και να μην αναδείξουμε την αδυναμία της Δημοτικής Αρχής Γάτσα-Καρανίκα να ιεραρχήσει τις ανάγκες και να δώσει λύσεις.
Τα σκουπίδια μάς έχουν κατακλύσει, τα χόρτα θυμίζουν Αμαζόνιο και η ανησυχία των πολιτών εντείνεται μέρα με τη μέρα.
Μπορούμε να καταλάβουμε ότι η προεκλογική περίοδος δημιούργησε πολλές δεσμεύσεις στη νυν Δημοτική Αρχή, αλλά οι δημότες δεν θα πρέπει να τιμωρούνται γι’ αυτό.
Ούτε φυσικά να καλούνται οι πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων «εθελοντικά», να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.
Όταν λοιπόν ένας Δήμος ξεμένει, όπως διατείνεται, από προσωπικό, τότε προσλαμβάνει προσωπικό εκεί ακριβώς όπου το χρειάζεται. Το αυτονόητο δηλαδή».

Σχετικά Άρθρα