Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διεκδικούν άμεσα τη λειτουργία της Τράπεζας Πειραιώς Αμπελώνα

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΘΕΣ * ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ 20.000 ΠΕΛΑΤΕΣ

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2020 22:18

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Τη δυσφορία και αγανάκτησή τους εξέφρασαν χθες οι κάτοικοι του Αμπελώνα, της Φαλάνης, της Γιάννουλης και των χωριών Δελέρια, Ροδιά και Βρυότοπο, για τη μη έγκαιρη και ανεξήγητη καθυστέρηση των αρμόδιων της διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς

στην πλήρη επαναλειτουργία του υποκαταστήματος Αμπελώνα.
Πρόκειται για ένα δυναμικό υποκατάστημα, η λειτουργία του οποίου έχει αποσυμφορήσει αυτά της Λάρισας και του Τυρνάβου, αφού μπορεί να εξυπηρετεί 20.000 κατοίκους της περιοχής εκτός του αστικού ιστού Λάρισας και Τυρνάβου.
Αυτός ήταν και ο λόγος της χθεσινής συγκέντρωσης έξω από το κατάστημα Αμπελώνα, ένα κατάστημα το οποίο ήδη θα έπρεπε να λειτουργεί πλήρως, καθότι αποκαταστάθηκε το ηλεκτρονικό μηχάνημα ανάληψης χρημάτων μετά τη διάρρηξή του.
Μάλιστα μετά την κλοπή τοποθετήθηκαν με έξοδα του Δήμου ειδικά πασσαλάκια για την αποφυγή νέας κλοπής.
Σύμφωνα με την πρόεδρο της Κοινότητας Αμπελώνα κ. Βούλα Τσακνάκη – Μαλάκου, υπάρχει ο εξοπλισμός στο εσωτερικό του, είναι στελεχωμένο με τους απαραίτητους υπαλλήλους, άρα δεν καταλαβαίνουν την κωλυσιεργία τόσων ημερών.
Και η κ. Τσακνάκη σημειώνει: «Η κατάσταση αυτή έχει επιφέρει παρά πολλά και μεγάλα προβλήματα σε όλους τους συνδημότες μας, ιδιαίτερα σε συνταξιούχους ηλικιωμένους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες και κτηνοτρόφους. Να επισημάνουμε ότι η τράπεζα εξυπηρετεί εκτός από τον Αμπελώνα και πελάτες που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή μας, όπως Βρυότοπο, Ροδιά, Δελέρια, Φαλάνη, Γιάννουλη, Γυρτώνη, Μαυρόλιθο και άλλους.
Δεν είναι δυνατόν συνδημότες μας, ιδιαίτερα αυτοί της τρίτης ηλικίας, να μεταβαίνουν σε τραπεζικά καταστήματα του Τυρνάβου και της Λάρισας και να υφίστανται ταλαιπωρία ωρών για να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους τη στιγμή που μάλιστα ανήκουν και στις ευπαθείς ομάδες.
Άρα λοιπόν ζητάμε την άμεση και πλήρη επαναλειτουργία του υποκαταστήματος Αμπελώνα ως απαίτηση όλων των συμπολιτών μας, ώστε να επανέρθει η ηρεμία και η κανονικότητα».
Στη συγκέντρωση-διαμαρτυρία παρέστησαν πέρα από την πρόεδρο Βούλα Τσακνάκη - Μαλάκου και μέλη της τοπικής κοινότητας Αμπελώνα, ο πρόεδρος του Δημοτκού Συμβουλίου Τυρνάβου κ. Ανδρέας Γιαννόπουλος και μέλη του Δ.Σ. Τυρνάβου, ο αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Χρήστος Μάμμος, η πρόεδρος κα. Δέσποινα Μπακοπούλου και μέλη του ΚΑΠΗ Αμπελώνα, ο πρόεδρος κ. Γιαννόπουλος Γιάννης και ο επίτιμος πρόεδρος κ. Απόστολος Παπαϊωάννου, καθώς και μέλη του Συλλόγου αιμοδοτών Αμπελώνα «Η Ελπίδα», η πρόεδρος κα. Τούλα Μουγδή και μέλη του Συλλόγου Γυναικών Αμπελώνα, εκπρόσωποι επαγγελματιών, αγροτών κ.ά.

Σχετικά Άρθρα