Νέες παραιτήσεις μελών στον Κτηνοτροφικό Τυρνάβου

ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2020 21:22
Παραιτούνται και οι Δ. Δόκος και Χρ. Μπαχτσιβάνος  από τη διοίκηση του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Τυρνάβου Παραιτούνται και οι Δ. Δόκος και Χρ. Μπαχτσιβάνος από τη διοίκηση του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Τυρνάβου

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Εξελίξεων συνέχεια στον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Τυρνάβου. Την παραίτηση του κ. Σωτήρη Μπακαγιάννη ακολούθησαν νέες παραιτήσεις μελών και επιλαχόντων της διοίκησης, οι οποίοι θα έπρεπε να καταλάβουν τις θέσεις των παραιτηθέντων μελών, με

έκφραση διαφωνιών και αιχμών κατά των διοικούντων.
Χθες με κοινή δήλωσή τους στην «Ε» το νυν μέλος της διοίκησης κ. Βασίλης Αντωνίου, αλλά και οι επιλαχόντες κ. Δημ. Ζιάγκας, Δημ. Δόκος και Χρ. Μπαχτσιβάνος αποποιούνται και δεν αναλαμβάνουν τις θέσεις που προέκυψαν για το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.
Αναλυτικότερα στη δήλωση παραίτησής ο κ. Αντωνίου σημειώνει στην «Ε»:
«Δηλώνω δημόσια την παραίτηση μου από μέλος του Δ.Σ. του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Δήμου Τυρνάβου καθώς και από ομαδάρχης Περαχώρας -Πλατανουλίων- Δένδρων. Όι λόγοι είναι προφανείς. Καμία τήρηση του καταστατικού του συλλόγου, καμία συνεννόηση μεταξύ μας, καμία ενημέρωση προς εμένα από το προεδρείο και σχεδόν καμία πρόσκληση σε συμβούλιο. Πέραν αυτών έχω διαφωνήσει και έχω κάνει συστάσεις για τη φιλική προσέγγιση του προέδρου και του αντιπροέδρου προς συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Εφόσον λοιπόν περισσεύω, τότε λοιπόν αποχωρώ. Ευχαριστώ πολύ όλους τους συναδέλφους κτηνοτρόφους που με τίμησαν στις εκλογές του συλλόγου».
ΟΙ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ
Στην ίδια κατεύθυνση και οι επιλαχόντες του διοικητικού συμβουλίου του Κτηνοτροφικού Συλλόγου του Δήμου Τυρνάβου κ. Δημ. Ζιάγκας, Δημ. Δόκος, Χρ. Μπαχτσιβάνος οι οποίοι σε κοινή δήλωσή τους σημειώνουν στην «Ε»: «Δηλώνουμε επισήμως και δημόσια την άρνησή μας να αναλάβουμε ως επιλαχόντες, τις κενές θέσεις στο υπάρχον Δ.Σ. του συλλόγου. Οι λόγοι γνωστοποιήθηκαν και στο πρόσφατο συμβούλιο στον Αμπελώνα, όπου μας κάλεσαν να μας προσεγγίσουν. Οι διαφωνίες μας είναι ξεκάθαρες. Υπάρχει διαφορά αντίληψης των προβλημάτων. Πέραν τούτου όμως πολύ σημαντικό για εμάς είναι η κακή πορεία του προεδρείου μέχρι σήμερα. Αναλώθηκαν τόσο καιρό σε στείρες ανακοινώσεις χωρίς ουσία... και χωρίς αποτέλεσμα. Επίσης οι αποφάσεις μέχρι τώρα ήταν πέρα για πέρα αντιδημοκρατικές. Αποφασίζουν μόνο 2-3 μέλη του προεδρείου, οπότε δεν υπάρχει λόγος να λάβουμε θέση σε ένα συμβούλιο για το οποίο θα είμαστε απλώς δεκανίκια για την ύπαρξή του. Ανακοινώνουν μονομερείς αποφάσεις όπως αυτή με την εγγραφή τού συλλόγου στον ΣΕΚ. Έπρεπε να αποφασίσουν όλα τα μέλη του συλλόγου σε γενική συνέλευση και όχι το Δ.Σ. Όλες αυτές οι πρακτικές είναι αντίθετες με αυτά που πρεσβεύουμε εμείς ως κτηνοτρόφοι».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass