ΕΛΑΣΣΟΝΑ

«Τραπεζάκια έξω»... με χαλαρή κίνηση

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2020 15:09

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε») Του Γιάννη Μουκίδη

«Τραπεζάκια έξω»... με τις απαραίτητες αποστάσεις και αντισηπτικά και συγκρατημένα τα χαμόγελα χθες στην Ελασσόνα.

Μετά από 72 «παγωμένες» μέρες, καφέ, ταβέρνες, εστιατόρια έκαναν και «με τη βούλα» την πολυπόθητη επανεκκίνησή τους.  Χαλαρή η κίνηση στα περισσότερα καταστήματα με «φόντο» και τον χθεσινό φθινοπωρινό καιρό. Αρχικά, έβλεπες ένα μούδιασμα, αλλά εισέπραττες στη συνέχεια ένα κλίμα αισιοδοξίας για καλύτερες μέρες στην πορεία αυτής της περιπέτειας της πανδημίας. 

Αρκετοί ήταν αυτοί που φρόντισαν να μοιραστούν με κάποιους φίλους και τους δικούς τους καθημερινές στιγμές που τους είχαν λείψει, προσπαθώντας να ξαναμπούν στη νέα κανονικότητα και καθημερινότητα.  Ένα καφέ, όχι πια σε χάρτινο κυπελλάκι, αλλά σε κανονικό ποτήρι και φλιτζάνι, ένα τσίπουρο με μεζέδες, μπύρες και κρασί, γευστικές απολαύσεις και πολλή κουβέντα.

Όλα ίσως απαραίτητα και δικαιολογημένα, μετά τη δίμηνη «καραντίνα». «Απολαμβάνω τον πρώτο καφέ μου... με υγειονομικό πρωτόκολλο. Δεν γίνεται αλλιώς». «Όλα αυτά είναι πρωτόγνωρα για όλους μας, επαγγελματίες και πελάτες, αλλά θα το παλέψουμε...».

«Ο κόσμος δείχνει να είναι μουδιασμένος, δείχνει να είναι φοβισμένος, αλλά θα πάμε καλύτερα». «Αυτή η επανεκκίνηση θα βοηθήσει όλους για αλλαγή στην ψυχολογία μας».

«Καλό είναι να συνεχίσουμε να προσέχουμε και να μην ξεχνιόμαστε».  Απλές και αληθινές κουβέντες Ελασσονιτών χθες στην «Ε»...

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass