Το υδρευτικό πρόβλημα στο Αμούρι λύνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

ΥΔΡΕΥΤΙΚΗ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΟΥ

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2020 15:02

Λύση στο πρόβλημα ύδρευσης του οικισμού Αμούρι του Δήμου Ελασσόνας δίνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας με την αξιοποίηση υδρευτικής γεώτρησης

και την κατασκευή υπόγειου αγωγού. Το έργο με την ολοκλήρωσή του λύνει οριστικά το πρόβλημα ύδρευσης σε μια περιοχή που αντιμετωπίζει έλλειψη επαρκούς ποσότητας νερού και την ακαταλληλότητα των υδάτων που προέρχονται από τις υφιστάμενες πηγές και γεωτρήσεις. Το έργο είναι προϋπολογισμού 24.800 ευρώ και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Την πρόοδο των εργασιών διαπίστωσε ο εντεταλμένος σύμβουλος Έργων της Περιφέρειας Θεσσαλίας Στέλιος Δημότσιος, ο οποίος συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα και τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων – Αγροτικής Οικονομίας Γιάννη Δραγατσίκη επισκέφτηκαν το έργο. «Μέσα από τη συνεργασία φέρνουμε απτά αποτελέσματα για το περιβάλλον, την ποιότητα ζωής, την οικονομία. Δίνουμε λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα στο Αμούρι» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

«Σε συνεργασία με τον Δήμο Ελασσόνας και τη ΔΕΥΑ Ελασσόνας υλοποιούμε ένα έργο ζωής.

Παρά τις δυσκολίες που δημιούργησε στη λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφέρειας Θεσσαλίας η κρίση του Covid-19, εμείς αναπροσαρμόζοντας τη στρατηγική μας και στηριζόμενοι στους εργαζόμενους της προσφοράς στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, δεν σταματήσαμε να υλοποιούμε έργα προς όφελος των ανθρώπων» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass