Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Δήμαρχος Τεμπών ή συνήγορος υπεράσπισης ιδιωτικών συμφερόντων;»

Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΟΛΛΑΤΟΥ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΜΑΝΩΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2020 15:00

Για παραπληροφόρηση και επικοινωνιακή πολιτική ελλείψει έργου κατηγορεί τον δήμαρχο Τεμπών Γ. Μανώλη η παράταξη «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης» του πρώην δημάρχου Κων. Κολλάτου.


Με αφορμή την απάντηση του δημάρχου σε ανακοίνωσή της η παράταξη επανέρχεται σημειώνοντας:
«Δεν μας προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ο κος Μανώλης ανέλαβε συνήγορος υπεράσπισης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ και της παραχωρησιούχου.
Σ’ αυτήν την αυτόκλητη φαντάζομαι ιδιότητά του προσέθεσε και τον ρόλο του σωτήρα του Δ.Τεμπών από την πανδημία του κορονοϊού.
Αναρωτιέται δηλαδή τι θα συνέβαινε στον Δήμο μας, αν τη δύσκολη αυτή περίοδο δεν είχε την ευθύνη διοίκησης η παράταξή του.
Μέγιστο δείγμα αλαζονείας...
Είναι σίγουρο ότι η οποιαδήποτε αντίδρασή του υπήρξε με μεγάλη καθυστέρηση.
Αλήθεια, δεν ακούγατε τις διαμαρτυρίες των δημοτών της Δ.Ε Κ. Ολύμπου για τη μείωση των δρομολογίων του Προαστιακού και την καθυστέρηση των εργασιών συντήρησης της γέφυρας κε Μανώλη;
Αν, όπως λέτε, είχατε συναίσθηση των προβλημάτων που δημιουργούνται σε δημότες και επαγγελματικές ομάδες γιατί δεν τους ενημερώσατε;
Σαφώς και επιδείξατε για μια ακόμα φορά μειωμένα αντανακλαστικά.
Την προηγούμενη Κυριακή δημοσίευμα στην «Ελευθερία» έκανε λόγο για καθυστερήσεις στις εργασίες συντήρησης της γέφυρας.
Δεν διακρίναμε κάποια ενόχληση ή ανησυχία από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής.
Το μόνο που σας ενόχλησε ήταν η δική μας αναφορά στο ερώτημα γιατί δεν «βιάζεται» η εταιρεία να ολοκληρώσει το έργο.
Αν είναι δυνατόν!
Ανατρέξαμε στα πρακτικά της συνεδρίασης (7-10-2019), όπου σχετικά με τη συντήρηση της γέφυρας, στη διάρκεια της ενημέρωσης αναφέρετε: «Την 21-10-2019, τη μεθεπόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης στο άνω τμήμα του οδοστρώματος της γέφυρας με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω των σηράγγων καθ’ όλη τη διάρκεια των επισκευών, οι οποίες θα διαρκέσουν 6 μήνες».
Έξι μήνες σημαίνει τέλη Απριλίου, ούτε τέλη Ιουνίου, ούτε τέλη Αυγούστου.
Ποιος λοιπόν παραπληροφορεί την κοινή γνώμη, τους δημότες και τις επαγγελματικές ομάδες;
Μας εγκαλείτε ακόμη ότι δεν επικοινωνούμε μαζί σας να μας ενημερώσετε...
Άλλη παραπληροφόρηση:
Με υπόμνημά μας στις 28-4-2020, στη διά «περιφοράς» συνεδρίαση του ΔΣ, αιτηθήκαμε να υπάρχει περιληπτική ενημέρωση από την πλευρά σας σε ζητήματα που άπτονται της υγειονομικής κρίσης και της καθημερινότητας.
Ουδέποτε μας ενημερώσατε για οτιδήποτε.
Η επικοινωνιακή και η προσωπική σας προβολή εξαντλείται σε φωτογραφήσεις έργων και συμβάσεων, που όταν προσπαθούσαμε να ωριμάσουμε και να υλοποιήσουμε τα χαρακτηρίζατε και τότε μακέτες όπως π.χ. (αποχετευτικά έργα Συκουρίου, Γόννων, Πυργετού, Φ. Αέριο, Δημοτικό Σχολείο Μακρυχωρίου, Αγροτική Οδοποιία Πουρναρίου, Ταμιευτήρας Πουρναρίου-Αμπελακίων, Παιδικός Σταθμός Πυργετού, παιδικές χαρές, ασφαλτοστρώσεις παραλίας, έργα ενεργειακής αναβάθμισης, αντικατάσταση έργων ύδρευσης κ.ά.).
Τέλος είναι γνωστό σε όλους τους δημότες μας, οι ενέργειες και οι προσπάθειες που καταβάλλαμε για την κατασκευή ολοκληρωμένου κόμβου στον Πυργετό.
Ας σταματήσετε λοιπόν τα ειρωνικά σχόλια και ας συνεχίσετε τις προσπάθειες για την υλοποίηση του έργου. Πάντως μέχρι σήμερα, δεν μας ενημέρωσε για τις ενέργειές του, ενώ στο πρόσφατο συνέδριο Υποδομών που διεξήχθη στη Λάρισα, η απουσία του Δημάρχου υπήρξε εκκωφαντική.
Τελειώνοντας, του υπενθυμίζουμε ότι οι δημότες τον εξέλεξαν για να υπερασπίζεται τα συμφέροντά τους και όχι να παριστάνει τον «κυβερνητικό» εκπρόσωπο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και των παραχωρησιούχων».

Σχετικά Άρθρα