Αφαντα τα έξοδα κηδείας για 46.752 ασφαλισμένους

ΕΝΙΑΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ: ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2020 15:48

Καταγγελία για έξοδα κηδείας που εκκρεμούν σε 46.752 ασφαλισμένους κάνει με σχετική ανακοίνωση - καταγγελία το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων. Στην ανακοίνωση η οποία εστάλη προς τον διοικητή e-ΕΦΚΑ κ. Χρήστο Χάλαρη και γνωστοποιήθηκε και στον

πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέρεται συγκεκριμένα:
«Κε Διοικητά,
Με μεγάλη μας λύπη, πληροφορηθήκαμε, ότι είναι απλήρωτα εδώ και 2-3 χρόνια τα έξοδα κηδείας, τα οποία ανέρχονται στο σύνολο σε 37.401.600 ευρώ (46.752 χ 800 ευρώ) σε ασφαλισμένους και συνταξιούχους του ΟΓΑ!
Και σαν να μην έφτανε η καθυστέρηση, των 2-3 χρόνων, στη συνέχεια τα παραστατικά μέσα σε τσουβάλια, (άκουσον - άκουσον), ταξιδεύουν και για την επαρχία… ώστε να πάρουν και τον αέρα τους, να καθυστερήσουν και εκεί -άγνωστο πόσο- και κάποτε θα πληρωθούν και οι οικογένειες των θανόντων τα έξοδα κηδείας!
Έχετε αναρωτηθεί Κε Διοικητά του ΕΦΚΑ, αν πολλές οικογένειες δεν είχαν χρήματα και έθαψαν με δανεικά τους ανθρώπους τους; Έχετε αναρωτηθεί, αν τα περιμένουν πώς και πώς, ώστε να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους;
Και σε απάντηση αυτών, εσείς έχετε επιλέξει τις βόλτες τους στην επαρχία! Το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων σάς κάνει λοιπόν την εξής πρόταση: να δημιουργήσει αυτό το πρόγραμμα, αν ο ΕΦΚΑ αδυνατεί ώστε να προχωρήσει η εκκαθάριση των παραστατικών και να πληρωθούν οι δικαιούχοι άμεσα!
Μόνο ντροπή προκαλεί το συγκεκριμένο θέμα!
Ας μας πληροφορήσουν, οι εργαζόμενοι εκεί στην επαρχία, αν έφθασαν τα δικαιολογητικά… για να τα στείλουν πίσω, να δούμε τι θα γίνει με τη συγκεκριμένη εκκαθάριση! Μια από τις ιστορίες, (της κυβέρνησης αυτής αλλά και της προηγούμενης)… για γέλια, αλλά και για κλάματα»! Την ανακοίνωση υπογράφουν ο πρόεδρος του Ενιαίου Δικτύου Συνταξιούχων Ν. Χατζόπουλος και η γενική γραμματέας Πόπη Μαυρίκη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass