Το Δημόσιο επέστρεψε στο γραφείο του…

* ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ * ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΧΘΕΣ Η ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2020 16:04

Σε πλήρη λειτουργία επανήλθαν από χθες οι Υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας. Με απόφαση του συντονιστή Νίκου Ντίτορα διακόπηκε χθες η καθολική εκ περιτροπής εργασία του συνόλου του προσωπικού των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας και η αυτοπρόσωπη παρουσία του προσωπικού θα ανέρχεται πλέον στο 100%, με τις εξαιρέσεις που ισχύουν βάσει τόσο των πάγιων διατάξεων όσο και των έκτακτων αδειών απουσίας λόγω του κορονοϊού.


Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, οι γονείς που δικαιούνται την άδεια ειδικού σκοπού συνεχίζουν να κάνουν χρήση αυτής αποκλειστικά για τις ημέρες εκείνες, για τις οποίες προκύπτει η ανάγκη φροντίδας των παιδιών συνεπεία του ειδικού προγράμματος λειτουργίας των εν λόγω μονάδων.
Σε ό,τι αφορά τους υπαλλήλους που ανήκουν σε ομάδες αυξημένου κινδύνου, συνεχίζουν να δικαιούνται, εφόσον την αιτηθούν, ειδική άδεια απουσίας και περιλαμβάνονται στους υπαλλήλους που παρέχουν εξ αποστάσεως εργασία και, ως εκ τούτου, στο πλάνο εργασιών εκάστης υπηρεσίας.
Όσον αφορά στις υπηρεσίες που δέχονται κοινό, διατηρούνται σε ισχύ τα όσα μέχρι στιγμής ισχύουν σχετικά με την εξυπηρέτηση των πολιτών, οι οποίοι θα προσέρχονται στις υπηρεσίες κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης (ραντεβού) και εφόσον το αίτημά τους δεν δύναται να ικανοποιηθεί με άλλο τρόπο, ιδίως τηλεπικοινωνιακά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass