Η αρχή έγινε, χρειάζεται τώρα η ενίσχυσή του

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΕΚΑΒ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2020 15:18

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
«Η επαρχία Φαρσάλων επιτέλους μετά από χρόνια απέκτησε τη στοιχειώδη υγειονομική κάλυψη για έκτακτα περιστατικά». Με αυτήν τη φράση ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου συνεχάρη τους διασώστες του Τομέα ΕΚΑΒ Φαρσάλων, κατά την

επίσκεψή του στον χώρο όπου στεγάζονται, στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων.
Ο κ. Εσκίογλου ενημερώθηκε για τη λειτουργία του Τομέα κατά το πρώτο διάστημα από τη σύστασή του, εκεί όπου σήμερα εργάζονται εννέα άτομα. Τόνισε δε, πως αποτελεί αδήριτη ανάγκη η προσθήκη τουλάχιστον δύο ακόμα διασωστών, προκειμένου να μην επηρεάζεται η απρόσκοπτη λειτουργία του από τις άδειες του προσωπικού και διάφορα άλλα έκτακτα γεγονότα.
Ο δήμαρχος Φαρσάλων ενημερώθηκε επίσης για διάφορες ελλείψεις σε ό,τι αφορά την εύρυθμη λειτουργία του Τομέα και την καθημερινή διαβίωση των διασωστών, υποσχόμενος την άμεση επίλυσή τους.
Μετά το πέρας της επίσκεψης, ο κ. Εσκίογλου δήλωσε τα εξής: «Από την πρώτη στιγμή της θητείας μας, προ μερικών μηνών, βάλαμε ψηλά στην ατζέντα το θέμα της δημόσιας υγειονομικής κάλυψης της επαρχίας Φαρσάλων, διότι η ανθρώπινη υγεία είναι υπέρ πάντων. Μετά από πολλές προσπάθειες και προπαντός ενώνοντας δυνάμεις με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, πετύχαμε όλοι μαζί επιτέλους τα Φάρσαλα, μετά από πολλά χρόνια, μετά από δεκαετίες, να έχουν 24ωρη κάλυψη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Θέλω να πιστεύω πως εντός του τρέχοντος μηνός θα έρθουν και δύο ακόμα διασώστες προκειμένου να τηρηθεί αυτή η πληρότητα στην κάλυψη της περιοχής μας. Από πλευράς μας, εκ μέρους του Δήμου Φαρσάλων, θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στο προσωπικό του ΕΚΑΒ για τον επαγγελματισμό τους και για τις καθημερινές προσπάθειες που καταβάλλουν για τον συνάνθρωπο. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε από την πλευρά μας ως τοπική κοινωνία είναι να παρέχουμε σ’ αυτούς τους ανθρώπους ένα περιβάλλον διαβίωσης με τα στοιχειώδη και τα αυτονόητα. Στο πλαίσιο αυτό, ενημερώθηκα για τις ελλείψεις, οι οποίες και θα καλυφθούν το συντομότερο δυνατό».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass