Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Λαρισαίων

ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2020 15:15

Δύο συνεδριάσεις θα πραγματοποιήσει σήμερα Τρίτη 16 Ιουνίου το Δημοτικό Συμβούλιο Λαρισαίων, στο αμφιθέατρο της ΔΕΥΑΛ. Στις 7 μ.μ. θα συζητήσει την 1η Αναμόρφωση ΟΠΔ (Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης) Δημοτικού Ωδείου Λάρισας έτους 2020 και στις 8 μ.μ. ακολουθεί η δεύτερη συνεδρίαση με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:


-Απευθείας εκμίσθωση διαμερίσματος «Κληροδοτήματος Αλίκης Παπαευσταθίου» επί της οδού Ν. Φωκά 1. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Λαρισαίων στη β΄ φάση του εγκεκριμένου σχεδίου “Rurban Food Food Corridors ” του Ευρωπαϊκού προγράμματος URBACT IIΙ.
-Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Λαρισαίων στη Γενική Συνέλευση Μετόχων της Αναπτυξιακής Εταιρείας Νομού Λάρισας «Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ Α.Ε.ΝΟ.Λ. ΑΕ». Συγκρότηση «Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας» Δήμου Λαρισαίων.
-Πρόταση ψηφίσματος του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμων Ν. Λάρισας με θέμα: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων καθαριστριών στα σχολεία και προσλήψεις νέου μόνιμου προσωπικού καθαριότητας για την επαρκή κάλυψη των σχολείων. 12η Αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Λαρισαίων οικονομικού έτους 2020.
-Έγκριση μίσθωσης χώρου ακινήτου για τη στέγαση των ΚΕΠ 207 και 325 καθώς και του Τμήματος ΕΚΕ του Δήμου Λαρισαίων.
-Εξέταση ένστασης με θέμα: Επανεπιβολή της ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης σε τμήμα της οδού «Λαρισαίων πεσόντων στην Κύπρο (1974)», σε τμήμα του Κ.Χ. 683Ζ και του Ο.Τ. 683Δ, μετά από άρση απαλλοτρίωσης (απόφαση αριθ. 81/2014 του Διοικητικού Πρωτοδικείου Λάρισας) και την εγγραφή εξειδικευμένου κονδυλίου στον προϋπολογισμό του Δήμου Λαρισαίων στα ονόματα των κ.κ. Πούλιου Κωνσταντίνου και Πούλιου Χρυσούλαςγια την αποζημίωση της ιδιοκτησίας τους, στη συνοικία Λειβαδάκι.
-Αίτημα κοπής ενός δέντρου στην πλατεία Ταχυδρομείου.
-Έγκριση σύναψης σύμβασης συνεργασίας του Δήμου Λαρισαίων με το φιλοζωικό σωματείο Λάρισας με την επωνυμία «Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας ANIMAL ADOPTIONS LARISSA».
-Έγκριση σύναψης σύμβασης συνεργασίας του Δήμου Λαρισαίων με το φιλοζωικό σωματείο με την επωνυμία «Σύλλογος Εθελοντών Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ν. Λάρισας».
-Έγκριση άδειας πρόσβασης - διέλευσης και εγκατάστασης μονάδων οπτικού δικτύου σε δημόσιο χώρο για λογαριασμό του (ΟΤΕ Α.Ε).
-Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Τσιμεντοστρώσεις 4ης Δημοτικής Κοινότητας».
Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του δημοτικού έργου: «Ανακατασκευή οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου».
-Σύσταση επιτροπής για την Προσωρινή και Οριστική Παραλαβή του έργου: «Aνακατασκευή οδού Hπείρου».
-Σύσταση επιτροπής για την Προσωρινή και Οριστική Παραλαβή του έργου: «Επισκευές Συντηρήσεις στις εγκαταστάσεις του Αισθητικού Άλσους και του Αλκαζάρ».
-Σύσταση επιτροπής για την Προσωρινή και Οριστική Παραλαβή του έργου «Επισκευές Δημοτικού Ωδείου Λάρισας».
-Σύσταση επιτροπής για την Προσωρινή Παραλαβή του έργου «Συντήρηση κοινοχρήστων χώρων Δ. Ε. Κοιλάδας».
-Έγκριση δημιουργίας νέας παιδικής χαράς στη συνοικία Ανθούπολης στα πλαίσια της εκτέλεσης του δημοτικού έργου «Συντήρηση κοινοχρήστων χώρων».
-«Tροποποίηση της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Δ.Ε.Υ.Α. Λάρισας και της Δ.Ε.Υ.Α. Κιλελέρ που αφορά την υδροδότηση των οικισμών Μελισσοχωρίου, Ομορφοχωρίου, Νίκαιας και Νέων Καρυών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass