Αυξάνονται τα τμήματα εξέτασης υποψηφίων οδηγών

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2020 15:35

Ο γενικός διευθυντής Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Κων. Μέγας, με αφορμή χθεσινό δημοσίευμα της «Ε» για τις θεωρητικές εξετάσεις στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Λάρισας, επισημαίνει τα εξής:
«Λόγω της εφαρμογής των περιοριστικών όρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού που έχει εκδώσει το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για τις θεωρητικές εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών (μείωση αριθμού εξεταζομένων στο 50% της χωρητικότητας της αίθουσας, αερισμός κ.λ.π.) εξετάζεται μικρός αριθμός υποψηφίων οδηγών.


Η Περιφέρεια Θεσσαλίας από την πρώτη στιγμή αύξησε τις ημέρες θεωρητικής εξέτασης από τρεις ανά εβδομάδα σε τέσσερις ανά εβδομάδα ακολουθώντας τις οδηγίες του αρμόδιου Υπουργείου.
H Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Λάρισας, καθόλη τη διάρκεια της εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων, δεν σταμάτησε τη λειτουργία της εξυπηρετώντας τις έκτακτες ανάγκες των πολιτών που αφορούσαν θέματα αδειών οδήγησης, θέματα αδειών κυκλοφορίας, θέματα αδειών λειτουργίας εγκαταστάσεων εξυπηρέτησης οχημάτων κ.λ.π.
Η αναστολή της πραγματοποίησης των πρακτικών και θεωρητικών εξετάσεων υποψηφίων οδηγών έγινε με εντολή του αρμόδιου Υπουργού, όπως παρόμοια αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας των σχολών οδηγών. Όμως η εξυπηρέτηση των εκπαιδευτών που εργάζονται στις σχολές οδηγών δεν σταμάτησε ποτέ λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες που υπήρχαν. Επιπλέον, έχουν διεκπεραιωθεί όλα τα αιτήματα που αφορούσαν στην έκδοση αδειών οδήγησης μέχρι και την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων.
Παρόλα αυτά, αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη για προγραμματισμό για θεωρητικές εξετάσεις περισσότερων υποψήφιων οδηγών, καθώς λόγω των νέων μέτρων εξετάζεται μικρός αριθμός και προκαλείται καθυστέρηση στη διαδικασία απόκτησης διπλώματος οδήγησης, η Περιφέρεια Θεσσαλίας ανακοινώνει την αύξηση των τμημάτων θεωρητικής εξέτασης υποψηφίων οδηγών κατά πέντε (5) επιπλέον ανά εβδομάδα, δίνοντας τη δυνατότητα σε επιπλέον 50 άτομα, ανά εβδομάδα, να εξεταστούν ώστε να εξυπηρετηθούν οι αυξημένες ανάγκες και να ομαλοποιηθεί η διαδικασία.
Παρακαλούνται οι υποψήφιοι οδηγοί να απευθύνονται είτε στις σχολές οδηγών που έχουν παρακολουθήσει τα θεωρητικά τους μαθήματα, είτε στο αρμόδιο Τμήμα της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών ΠΕ Λάρισας, ώστε να προγραμματιστούν έγκαιρα (τηλ. επικοινωνίας 2413-511.558 κα Ζησοπούλου Ευτυχία)» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass