Νέα διοίκηση στη Διεθνή Ενωση Αστυνομικών

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝ Δ.Σ.

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2020 16:30

Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της Τοπικής Διοίκησης Λάρισας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών πραγματοποιήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας.

Προχθές συνήλθε το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Πρόεδρος Καλαμπούκας Αχιλλεύς- Βαλάντης, Α΄ αντιπρόεδρος Ζάχος Σωτήριος, Β΄ αντιπρόεδρος Αποστόλου Κωνσταντίνος, Γ΄ αντιπρόεδρος Τουτούνας Ευάγγελος, γεν. γραμματέας Λιάκου Αφροδίτη, αναπληρ. γεν. γραμματέας Χαρετίδου Μαρία, ταμίας Λάμπρου Θεολόγης, αναπλ. ταμίας Ζουρλαδάνης Δημήτριος, αρμοδ. Δημ. Σχέσεων Γιαννόπουλος Χρήστος.  Στην Εξελεγκτική Επιτροπή πρόεδρος εξελέγη η Καραθανάση Νικολέττα και μέλη οι Λιάνος Βασίλειος και Φωτίου Ιωάννης. Η νέα διοίκηση με ανακοίνωσή της σημειώνει πως «θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους για την ανταπόκριση και τη συμμετοχή όλων στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των θεσμοθετημένων οργάνων. Διαβεβαιώνουμε ότι θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ανταποκριθούμε στους σκοπούς της Ενώσεώς μας και θα είμαστε πάντα στη διάθεσή τους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass