Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2020 16:33

Στον Αμπελώνα ο Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος θα λειτουργήσει αύριο Κυριακή 21 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμπελώνος και θα τελέσει την εις Διάκονο χειροτονία του κ. Μιλτιάδη Θεοχαρούλη.

 

 

Αιμοδοσία στην Τερψιθέα

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνουν την Τρίτη 23 Ιουνίου η Κοινότητα Τερψιθέας, το Δημοτικό Συμβούλιο οι σύλλογοι και οι φορείς της Τερψιθέας.
Με ανακοίνωση καλούνται οι κάτοικοι, οι γονείς, οι φίλοι και οι εθελοντές αιμοδότες για άλλη μια φορά να δώσουν δυναμικά το παρών και να προσέλθουν στον χώρο του κοινοτικού καταστήματος από τις 8 το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι για να δώσουν αίμα.

 

Αποτελέσματα εξετάσεων μαστογραφίας στο Κ.Υ. Φαρσάλων

Οι εξετάσεις μαστογραφίας που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος πρόληψης από τις κινητές μονάδες της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας και σε συνεργασία με τον Δήμο, διαγνώστηκαν από τον ακτινοδιαγνώστη Χρήστο Γουλόπουλο. Από μεθαύριο Δευτέρα 22 Ιουνίου θα είναι διαθέσιμες στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, εργάσιμες ώρες και ημέρες, γραφείο 9. Πληροφορίες: Μαία Πιτσιάβα Φωτεινή, τηλέφωνο: 24913-50.031.

 

Αγρυπνία την Τρίτη στον Αγιο Αχίλλιο

Την Τρίτη 23 Ιουνίου στις 8.00 το βράδυ θα τελεστεί ιερά αγρυπνία στον Άγιο Αχίλλιο, για την εορτή της Γεννήσεως του Τιμίου Προδρόμου. Θα περιλαμβάνει το Μικρό Απόδειπνο με την ακολουθία της Θείας Μεταλήψεως, τον Εσπερινό μετ’ αρτοκλασίας, τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία, κατά την οποία οι πιστοί θα μπορούν να μεταλάβουν των Αχράντων Μυστηρίων. Την Τετάρτη 24 Ιουνίου το πρωί δεν θα τελεστεί Θεία Λειτουργία.

 

Αγρυπνία την Τρίτη στις Ν. Καρυές

Αγρυπνία για την εορτή του Γενεσίου του Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννη θα τελεστεί την Τρίτη 23 Ιουνίου και ώρα 8 μ.μ. στο ιερό προσκύνημα Τιμίου Προδρόμου των Νέων Καρυών.


Αγρυπνία στη Μονή Αγίας Τριάδος Σπαρμού Ολύμπου

Ιερά αγρυπνία την Τρίτη 23 Ιουνίου θα τελεσθεί στη Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Σπαρμού Ολύμπου από τις 8.00 μ.μ. ως τη 1.00 π.μ., επί τη εορτή του Γενεθλίου του Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου.

 

Λειτουργία στα ΚΑΑΥ Πλαταμώνα και Λεπτοκαρυάς

Από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος ανακοινώνεται ότι από αύριο Κυριακή αρχίζει η τέλεση της Θ. Λειτουργίας στους Ιερούς Ναούς: Μεταμορφώσεως Σωτήρος ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς και Αγίου Προκοπίου ΚΑΑΥ Πλαταμώνα. Συγκεκριμένα, κάθε Κυριακή θα τελείται ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία 07:30 – 10:15. Η Θεία Λειτουργία θα τελείται και σε ορισμένες μεγάλες εορτές, σύμφωνα με έντυπο αναλυτικό πρόγραμμα, που εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

 

Θεία λειτουργία υπέρ υποψηφίων στον Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος με αφορμή τις Πανελλαδικές Εξετάσεις των παιδιών στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Λαρίσης (παλαιό Κοιμητήριο) τελούνται Θεία Λειτουργία και παρακλήσεις, από 7:30 έως 9:30 π.μ. μεθαύριο Δευτέρα 22 Ιουνίου, καθώς και την Τετάρτη 24 και την Παρασκευή 26 του μήνα.

 

Στη Λάρισα κλιμάκιο της «Ελληνικής Λύσης»

Στη Λάρισα θα βρίσκεται αύριο Κυριακή, κλιμάκιο της «Ελληνικής Λύσης», αποτελούμενο από τον βουλευτή του κόμματος Αντώνιο Μυλωνάκη, τον διευθυντή του κόμματος Ευάγγελο Φανίδη, τον διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Βασίλειο Γραμμένο και το στέλεχος Δημήτριο Καρακατσάνη.
Ειδικότερα, στις 12 μ. θα πραγματοποιηθεί ομιλία στα γραφεία του κόμματος (Δευκαλίωνος 9, 3ος όροφος), στις 2:00 μ.μ. θα ακολουθήσει συνάντηση του κλιμακίου με στελέχη του κόμματος στην πόλη του Τυρνάβου (μπροστά από το Δημαρχείο της πόλης, ταβέρνα Εν Τυρνάβω), ενώ στις 6:00 μ.μ. η περιοδεία του κλιμακίου θα ολοκληρωθεί με συνάντηση στελεχών του κόμματος στην πόλη των Τρικάλων (cafe Πανελλήνιον δίπλα στα GOODY’S).

 

Σύσκεψη της ΑΔΕΔΥ Λάρισας τη Δευτέρα

Η ΕΓ του ν.τ. ΑΔΕΔΥ Λάρισας καλεί μεθαύριο Δευτέρα 22 Ιουνίου στις 7:30 το απόγευμα στα γραφεία του (Λαπιθών 6) τους Προέδρους (ή εκπροσώπους)των Α/θμιων σωματείων-μελών του, καθώς και τους Γ.Συμβούλους από τον νομό Λάρισας στο Γ. Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ για συζήτηση, καταγραφή και ανάδειξη θεμάτων και προβλημάτων του Δημόσιου Τομέα στη νέα κοινωνική και εργασιακή πραγματικότητα λόγω της πανδημίας.
ΔωρεέςΣτον Σύλλογο Κεντρικής Ελλάδας Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «ΙΑΣΩ» ο Σύλλογος Εμπόρων Ιστορικού Κέντρου Λάρισας προσέφερε σεβαστό χρηματικό ποσό, ενώ δωρεές έκανε και ο Πρόεδρος του Συλλόγου.
Στον Σύλλογο Κεντρικής Ελλάδας Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «ΙΑΣΩ» ο Σύλλογος Εμπόρων Ιστορικού Κέντρου προσέφερε σεβαστό χρηματικό ποσό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass