Στον Τύρναβο η «Ελληνική Λύση»

ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ -ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤ. ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2020 21:24

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Στον Τύρναβο, μετά τη Λάρισα, βρέθηκε μετά από πρόσκληση του κ. Στέλιου Ροντούλη ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» Αντώνης Μυλωνάκης επικεφαλής αντιπροσωπείας του κόμματος. Φίλοι του κόμματος, αλλά και εκπρόσωποι φορέων συνάντησαν τον

βουλευτή κ. Αντώνη Μυλωνάκη και τα μέλη της αντιπροσωπείας, ανταλλάσσοντας απόψεις και υποβάλλοντας αιτήματα των επιμέρους κλάδων.
Αναλυτικότερα: Έγγραφο υπόμνημα υποβλήθηκε από τον πρόεδρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου, κ. Χρήστο Τσιτσιρίγγο, αναφορικά με ζητήματα που αφορούν στον τομέα της οινοποίησης. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου, κ. Κ. Πετμεζάς αναφέρθηκε στα προβλήματα που ταλαιπωρούν τον κόσμο της αγοράς. Ο κ. Ζήσης Παρλίτσης, εκπροσωπώντας ως αντιπρόεδρος τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Τυρνάβου, υπέβαλε έγγραφο υπόμνημα με τα αιτήματα των κτηνοτρόφων και ζήτησε να συναντηθεί το Δ.Σ. του Συλλόγου με τον κ. Βελόπουλο.
Ο κ. Χρήστος Καραμούτης ως εκπρόσωπος της Φρουτοπηγής Πλατανουλίων ζήτησε την αναμόρφωση του Κανονισμού του ΕΛΓΑ. Ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Αμβυκούχων – Αμπελουργών Τυρνάβου κ. Θεόδωρος Περιλής, υπέβαλε έγγραφο υπόμνημα για το μείζον θέμα της αφαίρεσης της ονομασίας του Τσίπουρου από τους φυσικούς φορείς του, δηλαδή από τους διήμερους αμπελοκαλλιεργητές, και ζήτησε την ευαισθητοποίηση όλων για την προστασία και τον εμπλουτισμό του υδροφόρου ορίζοντα του Τιταρήσιου ποταμού.
Την παρέμβαση του κ. Βελόπουλου ζήτησαν οι Σχολικοί Τροχονόμοι του Δήμου Τυρνάβου για το θέμα της πληρωμής τους. Παρεμβάσεις με αιτήματα έκαναν επίσης ο πρόεδρος του Συλλόγου Παραγωγών Λαϊκών Αγορών, κ. Πούρικας Δημήτριος, ο κ. Μάριος Ρίζος, και ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αργυροπουλίου, κ. Αποστόλης Βογιατζής.
 Επίσης, ο κ. Γιάννης Παπράς ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Γαϊτανάκι Μπουρανί ζήτησε να παύσει οποιαδήποτε δίωξη εις βάρος των μελών του συλλόγου λόγω των απαγορεύσεων που ετέθησαν την περίοδο του κορονοϊού.
Από την πλευρά του κλιμακίου της «Ελληνικής Λύσης» υπήρξε η δέσμευση πως όλα τα θέματα που ετέθησαν από τους ενδιαφερόμενους θα προωθηθούν στον πρόεδρο του κόμματος, ενώ υπήρξε και η προσωπική υπόσχεση του κ. Μυλωνάκη ότι τα δίκαια αιτήματα των Συλλόγων θα υποστηριχθούν με τρόπο μαχητικό εντός του ελληνικού Κοινοβουλίου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της «Ελληνικής Λύσης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass