Διάλογος αν αποσυρθεί η μήνυση

ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΓΑΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΤΩ ΟΛΥΜΠΟΥ

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2020 15:09

Την εξεύρεση λύσης κατόπιν διαλόγου, με γνώμονα το καλό της περιοχής

και όλων των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται σε αυτή, επιθυμεί ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αιγάνης, όπως αποφασίστηκε στην έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε προχθές Κυριακή στην πλατεία της Αιγάνης, με αφορμή τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της διοίκησης ο Σύλλογος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κάτω Ολύμπου για υπεξαγωγή εγγράφων.
Αναλυτικότερα στη συνέλευση που συγκάλεσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αιγάνης και παρέστησαν η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κα Θεοδώρα Αναγνωστοπούλου, οι αντιδήμαρχοι Τεμπών κ. Γεώργιος Νικολάου, Κωνσταντίνος Ζαρδούκας, ο δημοτικός σύμβουλος Αθανάσιος Βλάχος, το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Αιγάνης κ. Κωνσταντίνος Δήμου, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγάνης, ο πρώην πρόεδρος και νυν μέλος του Συλλόγου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κάτω Ολύμπου κ. Γεώργιος Πολύζος καθώς και πλήθος κόσμου αποφασίστηκαν τα εξής:
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αιγάνης επιθυμεί την εξεύρεση λύσης κατόπιν διαλόγου, με γνώμονα το καλό της περιοχής και όλων των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται σε αυτή, αν όμως χρειαστεί θα διαφυλάξει με κάθε τρόπο την περιουσία και τα συμφέροντα της Κοινότητας και των κατοίκων της. Ζητά συνάντηση εκ νέου των δύο εμπλεκομένων Συλλόγων για την εξεύρεση συναινετικής λύσης, κατόπιν πρότασης της Δημοτικής Αρχής, εφόσον προηγουμένως αποσυρθεί η μήνυση. Τέλος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αιγάνης δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά ότι στηρίζει όλους τους επαγγελματίες της παραλίας Αιγάνης (Μεσάγγαλα και Καστρί-Λουτρό), στέλνοντάς τους μήνυμα συνεργασίας και προτάσσοντας την ενότητα για το καλό της περιοχής.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass