Εκτός λειτουργίας το ΑΤΜ της «Εθνικής» στην Αγιά

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2020 15:05

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε») Του Νίκου Γουργιώτη

Απηύδησε πλέον στην Αγιά ο κόσμος με το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας.

Είναι μέρες τώρα, κάποιοι λένε για τουλάχιστον οχτώ, που ή δεν θα λειτουργεί καθόλου ή θα λειτουργεί και θα κρατά τις κάρτες των συναλλασσόμενων. Πολλοί είναι αυτοί που εξέφρασαν τα παράπονά τους τηλεφωνώντας στην «Ε», παράπονα που συνοδεύονται από ουκ ολίγα... γαλλικά για την τράπεζα. Αυτήν ειδικά την εβδομάδα, που οι συνταξιούχοι περιμένουν να πάρουν τη σύνταξη, το ζήτημα γίνεται ακόμα πιο σοβαρό. Έρχονται ηλικιωμένοι επί τούτου στην Αγιά από τα χωριά της -πολλά εκ των οποίων είναι και πολύ απομακρυσμένα- αλλά το χρώμα του χρήματος δεν το βλέπουν. Εκτός αυτού καλοκαίρι είναι. Πολλοί είναι αυτοί που περνάνε για τα παράλια, κάνουν μια στάση στο συγκεκριμένο ΑΤΜ, άλλωστε δεν υπάρχει και άλλο αυτής της τράπεζας στην ευρύτερη περιοχή, αλλά μάταιος ο κόπος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήρθε κάποιο συνεργείο τεχνικών μέσα σ’ αυτό το διάστημα, κάτι μαστόρεψε, αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε. Τα νεύρα των πελατών της Εθνικής στην περιοχή έχουν χτυπήσει κόκκινο. Ζητείται επειγόντως λύση. Έχασε η Αγιά πριν λίγα χρόνια το υποκατάστημα, αλλά να μην μπορεί κάποιος να τραβήξει από το βιβλιάριό του ή να βάλει σ’ αυτό χρήματα και για τόσες ημέρες, πάει πολύ. Ας το δουν σοβαρά, υπεύθυνα και άμεσα οι αρμόδιοι...

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass