Τελευταίο μεροκάματο για 61χρονο οικοδόμο

ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΓΚΟ ΧΩΜΑΤΩΝ ΕΝΩ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 7 ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΑΠΟΘΗΚΩΝ – ΣΙΛΟ

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2020 17:20 | Τελευταία ενημέρωση: 27 Ιουν 2020 17:21
Για 2 ώρες επιχειρούσαν 14 άνδρες  της ΠΥΛ και της 8ης ΕΜΑΚ (φωτ.)  για να εντοπίσουν και να ανασύρουν  δυστυχώς νεκρό τον 61χρονο οικοδόμο Για 2 ώρες επιχειρούσαν 14 άνδρες της ΠΥΛ και της 8ης ΕΜΑΚ (φωτ.) για να εντοπίσουν και να ανασύρουν δυστυχώς νεκρό τον 61χρονο οικοδόμο

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες το μεσημέρι ο 61χρονος οικοδόμος Ατζίμ Τάκα, όταν καταπλακώθηκε από μεγάλο όγκο χωμάτων ενώ εργαζόταν σε βάθος 7 μέτρων. Ο άτυχος Αλβανός υπήκοος εργαζόταν ως οικοδόμος σε κατασκευαστική εταιρεία η οποία

υλοποιούσε το έργο ανέγερσης αποθηκών – σιλό σε επιχείρηση επεξεργασίας ζωοτροφών, που εδρεύει στον δρόμο Αμπελώνα – Δελερίων και είναι ιδιοκτησίας 56χρονου Αμπελωνίτη.
Στις 12.30 λοιπόν χθες το μεσημέρι, ο 61χρονος οικοδόμος, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», εκτελούσε εργασίες μόνωσης στις υπό ανέγερση εγκαταστάσεις νέων αποθηκών – σιλό και σε βάθος 7 μέτρων από την επιφάνεια της γης, όταν από το πλαϊνό του σκάμματος, υποχώρησε μεγάλος όγκος χωμάτων καταπλακώνοντας τον οικοδόμο.
Για δύο ώρες επιχειρούσαν 14 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας και της 8ης ΕΜΑΚ για να εντοπίσουν τελικά στις 2.20’ το μεσημέρι, δυστυχώς νεκρό τον άτυχο οικοδόμο, τον θάνατο του οποίου βεβαίωσε γιατρός του ΕΚΑΒ.
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 61χρονος οικοδόμος ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου, ενώ στο ίδιο πλαίσιο αναζητούνταν χθες ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου ζωοτροφών όπως και ο μηχανικός του έργου. Για αυτοψία στον τόπο του εργατικού δυστυχήματος κλήθηκε και κλιμάκιο του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, ενημερώθηκαν επίσης οι εισαγγελικές αρχές, ενώ αναμένεται και η ιατροδικαστική εξέταση για να διακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του άτυχου εργάτη.
Β.Κ. – Κ. Τσ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass