Καθάρισαν στο Μακρυχώρι

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2020 15:14

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Μια σημαντική δράση, η οποία πρέπει να βρει μιμητές και σε άλλες περιοχές, πραγματοποιήθηκε στο Μακρυχώρι, στην έδρα του Δήμου Τεμπών και αφορά στην καθαριότητα στον χώρο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, δηλώνοντας πως:

«Ημέρα Περιβάλλοντος είναι... κάθε μέρα». Στη Δράση αυτή ενώθηκαν οι Together We Clean, ο Δήμος Τεμπών, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μακρυχωρίου και το Wheeling2Help.
Τα παιδιά συνομίλησαν με τον δήμαρχο Τεμπών κ. Γιώργο Μανώλη, έθεσαν προβληματισμούς, κατέθεσαν αιτήματα, και ευχαρίστησαν τους υπεύθυνους της διοργάνωσης. Η δράση έκλεισε με μουσική και challenge games, γεμίζοντας την πλατεία του Μακρυχωρίου με φωνές και γέλια. Παιδιά του Δήμου Τεμπών με άποψη, θέληση, ανησυχίες και αγάπη για τον τόπο τους και το περιβάλλον, συμμετείχαν μαζικά και δυναμικά.
Με αναμνηστικά οικολογικά δώρα για όλους, ευχαρίστησε ο δήμαρχος Τεμπών τους συμμετέχοντες και δήλωσε πως: «Οι δράσεις δεν σταματούν στη μία μέρα και πως θα είναι δίπλα τους σε κάθε βήμα προόδου που αφορά το καλό του τόπου. Αυτές οι δράσεις έχουν συμβολικό αλλά και ουσιαστικό περιεχόμενο, θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε την τοπική κοινωνία και κυρίως τη νέα γενιά να φροντίζει και να προστατεύει καθημερινά το περιβάλλον, το κοινό μας σπίτι». Ικανοποιημένος και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μακρυχωρίου, κ. Θάνος Ζησόπουλος, δήλωσε πως «ο σύλλογος συμμετέχει, όπως πάντα, σε κάθε προσπάθεια για το περιβάλλον και τον άνθρωπο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass