Επιχορήγηση-«ανάσα» για τον Δήμο Τυρνάβου

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΚΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 1,23 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΧΡΕΩΝ

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2020 15:18

Την ικανοποίησή του για την επιχορήγηση 1,23 εκατ. ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών στον Δήμο Τυρνάβου για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών παλαιοτέρων ετών εκφράζει με δήλωσή του ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας.  


Όπως είναι γνωστό με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκου και του υφυπουργού Οικονομικών κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη, επιχορηγούνται σε πρώτη φάση 84 δήμοι, μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Τυρνάβου, ο μοναδικός σε επίπεδο νομού, για την άμεση αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς ιδιώτες.
Στη δήλωσή του ο κ. Κόκουρας αναφέρει τα εξής: «Θέλω να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου προς τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο για την επιχορήγηση 1,23 εκατ. ευρώ από το ΥΠΕΣ στον Δήμο Τυρνάβου για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών για την άμεση αποπληρωμή οφειλών. Απόφαση που μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε μια νέα αρχή, χωρίς οικονομικά βάρη. Πρόκειται για μια δίκαιη λύση, η οποία ρίχνει «ζεστό» χρήμα στην αγορά και ιδιαίτερα στην τοπική οικονομία του Τυρνάβου, σε μια δύσκολη -λόγω και του κορονοϊού- εποχή, με την έλλειψη ρευστότητας των επιχειρήσεων να είναι έντονη.
Σαν δημοτική αρχή Τυρνάβου νιώθουμε ικανοποίηση γιατί η συντονισμένη και επίπονη προσπάθεια που καταβάλαμε, στέφθηκε από επιτυχία. Το νοικοκύρεμα των οικονομικών μας αποτελεί πρωταρχική προτεραιότητα για να μπούνε οι βάσεις για την ανάπτυξη της περιοχής μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass