Ολοκληρώθηκε η διανομή προϊόντων

Στον Δήμο Φαρσάλων

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2020 16:50

Ολοκληρώθηκε η διανομή προϊόντων του προγράμματος «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» στους δικαιούχους του Δήμου Φαρσάλων.


Συγκεκριμένα διανεμήθηκαν τα εξής προϊόντα: δημητριακά, αλεύρι, μαρμελάδα, ρύζι, βόειο κρέας, γραβιέρα, ελαιόλαδο, ζάχαρη, ζυμαρικά, κριθαράκι, μέλι, μπανάνες, οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, τοματοπολτός, σαμπουάν, σαπούνι πλάκα, σκόνη για πλύσιμο ρούχων, υγρό πιάτων, φακές, φασόλια, φέτα, φρυγανιές, χοιρινό κρέας, (σύνολο 24 προϊόντα).
Η διανομή πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιουνίου 2020 στον χώρο της Σκεπαστής Αγοράς Φαρσάλων.
Ωφελούμενοι ήταν 317 οικογένειες, δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που είχαν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν στο ΤΕΒΑ.
Παράλληλα με τη διανομή οι κοινωνικοί επιστήμονες του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φαρσάλων - (ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ) υλοποίησαν ενημερωτική δράση. Οι ωφελούμενοι ενημερώθηκαν από την κοινωνική λειτουργό και την ψυχολόγο του Κέντρου για την επικείμενη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Ε.Ε.Τ.Α.Α Α.Ε στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» για τις εγγραφές στα ΚΔΑΠ και τους παιδικούς σταθμούς (εντός ΕΣΠΑ) περιόδου 2020-2021.
Σε δεύτερο χρόνο οι ωφελούμενοι ενημερώθηκαν από τους κοινωνικούς επιστήμονες του κέντρου για τη σύσταση - διοργάνωση Ομάδων Γονέων και διένειμαν φυλλάδια με ενδεικτικές θεματολογίες, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας του κέντρου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass