«Αδιαφορεί για τη Γαλακτοκομική Σχολή ο Δήμος Ελασσόνας»

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2020 15:14

Την έντονη ανησυχία τους για το μέλλον της Γαλακτομικής Σχολής στην Ελασσόνα, μετέφεραν στον επικεφαλής της παράταξης «Αλλάζουμε» κ. Ν. Ευαγγέλου σε πρόσφατη επίσκεψή τους στο γραφείο του στην Ελασσόνα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας

Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας κ. Γιάννης Γκουρομπίνος και το μέλος της Διοίκησης κ. Γιώργος Μιχαλογιάννης.
Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της δημοτικής παράταξης «πρόσφατα ολοκληρώθηκε η διετής παρακολούθηση της Σχολής, χωρίς να έχει ξεκινήσει καμία προσπάθεια από την παρούσα Δημοτική Αρχή, προκειμένου να διασφαλιστεί η συνέχιση της Σχολής και κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους».
Ο κ. Ευαγγέλου από την πλευρά του δήλωσε στους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας ότι: «Είναι πραγματικά λυπηρό να μην έχει σημειωθεί το παραμικρό ενδιαφέρον για μια Σχολή η ίδρυση της οποίας αποτέλεσε μια μεγάλη ευκαιρία για τους νέους της Επαρχίας Ελασσόνας να μάθουν καλύτερα και με τα πιο σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα την τέχνη της τυροκόμησης».
 Η Γαλακτοκομική Σχολή Ελασσόνας λειτούργησε ως ειδικότητα του 2ου ΙΕΚ Λάρισας, με στόχο να αποκτήσει την πλήρη αυτονομία της και να μεταφερθεί σε χώρους του παλιού Καπνεστασίου.
Δυστυχώς όμως οι νέοι άνθρωποι που αγκάλιασαν την πρωτοβουλία τής τότε Δημοτικής Αρχής, η οποία είχε την αμέριστη στήριξη της ηγεσίας του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης, πλήρωσαν και πληρώνουν την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής Γάτσα-Καρανίκα, η οποία εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι έχει αποφασίσει να βάζει ταφόπλακα σε όλα τα μεγάλα έργα που δρομολόγησε η ολοκλήρωσε η δική μας Δημοτική Αρχή. Το όνειρο και οι προσπάθειες όλων όσων συνέβαλαν στην ίδρυση της Γαλακτομικής Σχολής ήταν και παραμένει η μετεξέλιξή της σε τμήμα του πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας και σήμερα Πανεπιστημίου, τόνισε ο κ. Ευαγγέλου και δεσμεύτηκε να φέρει το θέμα της λειτουργίας της Γαλακτοκομικής Σχολής σε επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να δοθούν απαντήσεις από τη σημερινή αρχή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass