Εθελοντική αιμοδοσία στο Συκούριο

ΑΙΜΟΔΟΤΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2020 21:25

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Εθελοντική αιμοδοσία για τις μεγάλες ανάγκες για αίμα τώρα το καλοκαίρι διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Αιμοδοτών περιοχής Συκουρίου σε συνεργασία με τον Μ.Ε.Σ. Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης Συκουρίου και συμμετείχαν

περίπου 50 πολίτες, μεταξύ αυτών και μέλη της Δημοτικής Αρχής Τεμπών, με πρώτο να δίνει αίμα τον δήμαρχο κ. Γιώργο Μανώλη.
Λόγω πανδημίας του Covid-19, το κλιμάκιο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και τα μέλη των Συλλόγων κατέβαλλαν με επιτυχία κάθε δυνατή προσπάθεια και εξασφαλίστηκε η απόλυτη ασφάλεια των αιμοδοτών διαθέτοντας το απαραίτητο υγειονομικό υλικό και μέσα αυτοπροστασίας που προσέφερε ο Δήμος Τεμπών, σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Μάλιστα φέτος εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή και πολλών νέων στην ηλικία αιμοδοτών.
Μιλώντας χθες στην «Ε» οι εκπρόσωποι του Συλλόγου και υπεύθυνοι για της αιμοδοσίας κ. Κατερίνα Δρογκούλα και κ. Απόστολος Κατέρης, εκ μέρους του προέδρου κ. Ιωάννη Βαλαβάνη και του Διοικητικού Συμβουλίου, ευχαριστούν όλους εκείνους που έθεσαν σε δεύτερη σκέψη το κυριακάτικο μπάνιο και προτίμησαν μέσα στο καλοκαίρι να προσέλθουν και να δώσουν το αίμα τους για τον συνάνθρωπο. Επίσης ευχαριστεί τη Δημοτική Αρχή Τεμπών για τη στήριξη και σ’ αυτή τη δράση».
Τέλος, ο δήμαρχος κ. Γ. Μανώλης δεν θέλησε να κάνει ιδιαίτερη δήλωση για τη συμμετοχή του, διότι, όπως είπε, θεωρεί αυτονόητο όλοι όσοι μπορούν να δίνουν αίμα για τον συνάνθρωπό τους. Συγχάρηκε τους διοργανωτές για την άψογη οργάνωση της αιμοδοσίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass