Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2020 15:05

Προσλήψεις δύο επιστημόνων στον Δήμο Τυρνάβου

Με απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής του Υπουργικού Συμβουλίου

στο πλαίσιο του προγραμματισμού προσλήψεων για το 2020, ο Δήμος Τυρνάβου θα ενισχυθεί με δύο μόνιμους υπαλλήλους που θα στελεχώσουν τις Υπηρεσίες του Δήμου (ΠΕ Οικονομικού Λογιστικού και ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού). Η θετικότατη αυτή εξέλιξη ενδυναμώνει σαφώς τον Δήμο Τυρνάβου, σε μια κομβική μάλιστα Υπηρεσία. Έτσι, προχωρά έμπρακτα ένας εκ των βασικότερων στόχων της Δημοτικής Αρχής, η συνεχής ενίσχυση του στελεχιακού δυναμικού του Δήμου Τυρνάβου, με απώτερο στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, προς όφελος κάθε δημότη.
Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την ανωτέρω εξέλιξη: «Πέραν πάσης αμφιβολίας, η έγκριση δύο θέσεων μόνιμων υπαλλήλων στον Δήμο μας είναι εξόχως σημαντική. Αφενός για λόγους πρακτικούς, διότι ενισχύεται ποσοτικά αλλά και ποιοτικά το προσωπικό του Δήμου μας, κάτι που θα αποτυπωθεί πολύ σύντομα. Αφετέρου για λόγους συμβολικούς, διότι αποδεικνύεται έμπρακτα το συνεχώς αναβαθμισμένο κύρος του Δήμου μας στα κέντρα λήψεως αποφάσεων. Είμαι πεπεισμένος πως οι νέοι υπάλληλοι, σε αγαστή συνεργασία με το ήδη υπάρχον εξαιρετικό προσωπικό, θα συμβάλλουν στη συνεχή, καθημερινή αναβάθμιση των υπηρεσιών του Δήμου Τυρνάβου».


Εκλογές Εξωραϊστικού στην Πλατιά Άμμο

Την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020 και ώρα 7 μ.μ. στην Ταβέρνα «ο Πλατύς», παραλία Πλατιάς Άμμου θα διενεργηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ στον Εξωραϊστικό και Αναπτυξιακό Σύλλογο του νέου οικισμού Πλατιάς Άμμου Καρύτσας. Θα προηγηθεί η ετήσια γενική συνέλευση των μελών με θέματα: Ετήσιος Οικονομικός Απολογισμός, Απολογισμός δράσης 2019-2020, Προγραμματισμός δράσης 2020-2021, Οικονομικός Απολογισμός Εξελεγκτικής Επιτροπής.


Παρακλήσεις στη Μονή Ραφαήλ
του ΠυργετούΣτην Ιερά Μονή Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Πυργετού καθημερινά στις 7 μ.μ. και μέχρι τις 13 Αυγούστου, θα τελείται εσπερινός και ακολούθως παράκληση υπέρ της Υπεραγίας Θεοτόκου.

 

Συνέλευση και εκλογές στον Εξωραϊστικό του Καστρί Λουτρού
Απολογιστική γενική συνέλευση και εκλογές για ανάδειξη νέας διοίκησης θα γίνουν στον Εξωραϊστικό Σύλλογο Καστρί Λουτρό του Δήμου Τεμπών μεθαύριο Κυριακή 2 Αυγούστου και ώρα 11 π.μ. στον προαύλειο χώρο των γραφείων του Συλλόγου, στο Καστρί Λουτρό.
Σύμφωνα με την πρόσκληση του διοικητικού συμβουλίου, τα θέματα της συνέλευσης είναι: Οικονομικός απολογισμός, Διοικητικός απολογισμός, Εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

 

Χωρίς ατμοσφαιρική
επιβάρυνση η ΛάρισαΧωρίς ατμοσφαιρική επιβάρυνση είναι η ατμόσφαιρα στην πόλη της Λάρισας, όπως δείχνουν τα στοιχεία του σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μετρήσεις του Σταθμού που είναι εγκατεστημένος στο διοικητήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, τα αιωρούμενα σωματίδια pm 10 κατέγραψαν στις 27 Ιουλίου μέσο όρο τιμών 27 μg/m3, στις 28 Ιουλίου μέσο όρο τιμών 26 μg/m3 και στις 29 Ιουλίου μέσο όρο τιμών 33 μg/m3. Για τις ημερήσιες ωριαίες μετρήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά από το site της Περιφέρειας Θεσσαλίας www.thessaly.gov.gr

 

Αιμοδοσία σήμερα στη Βελίκα

Εθελοντική αιμοδοσία οργανώνει για σήμερα το πρωί ο Σύλλογος Μελιβοίας. Η αιμοληψία θα γίνει από κινητό συνεργείο του ΓΝΛ από τις 9.30 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, στον χώρο μπροστά από το ΚΕΠ Βελίκας.

 

Πανηγυρίζει  ο Ι.Ν. Μεταμόρφωσης στην Αλεξανδρινή

Πανηγυρίζει ο ιερός ναός της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Αλεξανδρινή. Την παραμονή της εορτής στις 5 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα θα τελεστεί πανηγυρικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας. Το πρωί της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική θεία λειτουργία και ομιλία του πατρός Θωμά.Αιμοδοσία του Πολιτιστικού ΔολίχηςΤην ερχόμενη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δολίχης πραγματοποιεί εθελοντική αιμοδοσία στο αγροτικό ιατρείο Δολίχης τις ώρες 9 π.μ. -12 μ. Ο Σύλλογος καλεί όλους τους εθελοντές που πληρούν τις προϋποθέσεις, να προσέλθουν στην εθελοντική αιμοδοσία, αποδεικνύοντας στην πράξη την αγάπη και την αλληλεγγύη τους για τον συνάνθρωπό μας.Αγρυπνία στη Ζωοδόχο Πηγή Ιερά αγρυπνία για την εορτή της Προόδου του Τιμίου Σταυρού θα τελεσθεί σήμερα Παρασκευή 31 Ιουλίου το βράδυ και από ώρα 21:30 έως 00:30 στον ναό της Ζωοδόχου Πηγής. Η Ιερά αγρυπνία θα περιλαμβάνει τις Ιερές Ακολουθίες του Όρθρου της Εορτής με την τελετή της Προόδου του Τιμίου Σταυρού, τον Μικρό Αγιασμό και τη Θεία Λειτουργία.

 

Θυρανοίξια παρεκκλησίου στους Νέους Πόρους

Τα θυρανοίξια του παρεκκλησίου του Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Πανορμίτη θα πραγματοποιηθούν αύριο Σάββατο 1 Αυγούστου στις 8:30 το βράδυ στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Νέων Πόρων.

 

Παρακλήσεις στον Αγιο Βησσαρίωνα

Στο Ιερό Μητροπολιτικό παρεκκλήσιο του Αγίου Βησσαρίωνος, στην πλατεία Λαού, καθ’ όλη τη διάρκεια του Δεκαπενταυγούστου και τις ημέρες που η Αγία μας Εκκλησία έχει ορίσει να τελούνται ιερές παρακλήσεις προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου, η Ακολουθία θα ξεκινάει στις 20:30 έως και τις 21:30.

 

Προσκυνηματική εκδρομή

H ενορία του Αγίου Αχιλλίου διοργανώνει 5ήμερη προσκυνηματική εκδρομή από 17 έως 21 Αυγούστου στη Δυτική Πελοπόννησο. Πάτρα-Αίγιο-Καλάβρυτα-Ζαχάρω-Ανδρίτσαινα-Πύλος-Καλαμάτα-Κυπαρισσία είναι μερικοί σταθμοί όπου θα προσκυνήσουμε στις Ι. Μονές: Δαμάστας-Αγίας Λαύρας-Μεγάλου Σπηλαίου-Ιωάννου Θεολόγου Βερίνου-Παναγίας Βουλκάνου-Προφήτου Ιωήλ-Παναγίας Κρεμαστής-Σεπετού και στους Ι. Ναούς Αγίου Ανδρέα, Παναγίας Τρυπητής, Παναγίας Υπαπαντής, Αγίας Θεοδώρας Βάστας. Επίσης περιλαμβάνει επισκέψεις στην Αρχαία Ολυμπία, τον οδοντωτό σιδηρόδρομο Καλάβρυτα-Διακοφτό και τη λίμνη Καϊάφα. Το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα. Πληροφορίες-δηλώσεις συμμετοχής στον π. Ραφαήλ, τηλ. 2410-537.159 και e-mail inaagr@gmail.com

 

Μνημόσυνο Αγίων στον Πλαταμώνα

Το Σάββατο 8 Αυγούστου θα τελεστεί το ετήσιο κτητορικό μνημόσυνο προσφιλών προσώπων στον Ιερό Ναό Αγίων Ραφαήλ Νικολάου και Ειρήνης στον Πλαταμώνα Πιερίας. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν να απευθύνονται στις κυρίες της ενορίας κάθε απόγευμα μετά την παράκληση. Επίσης την Παρασκευή 21 Αυγούστου θα τελεστεί θεία λειτουργία για τον Απόστολο Θαδδαίο.

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass