Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2020 15:07

Η Δημοτική Πινακοθήκη στο φως του φεγγαριού

Απόψε, με το ολόγιομο Αυγουστιάτικο φεγγάρι, ο κήπος της Δημοτικής Πινακοθήκης

Λάρισας μεταμορφώνεται και καλεί τους Λαρισαίους να απολαύσουν παρέα μια από τις πιο όμορφες βραδιές του καλοκαιριού. Το ειδικά διαμορφωμένο υπαίθριο bar του Playhouse Atelier φτιάχνει περίτεχνα, δροσιστικά και γευστικά cocktails, υπό τους ήχους ζωντάνης jazz μουσικής με πιάνο από τον Πέτρο Παλάσκα και σαξόφωνο από τον Βασίλη Νίκου. Ζήστε μοναδικά και διαφορετικά την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο στην πόλη στον ειδικά διαμορφωμένο κήπο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας. Ώρα έναρξης στις 9 μ.μ.

 

Επανεκλέχτηκε στον ΜΕΣ Κοκκινόγης ο Νίκος Γκάτας
Μετά τις αρχαιρεσίες του προηγούμενου Σαββάτου

 Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κοκκινόγης που προέκυψε μετά τις προγραμματισμένες αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν προχθές Σάββατο στην αίθουσα του Κοινοτικού Καταστήματος. Από τις εκλογές προέκυψε και νέα Εξελεγκτική Επιτροπή.
Τα νέα συμβούλια συγκροτήθηκαν σε σώμα ως εξής:
Διοικητικό Συμβούλιο: Πρόεδρος: Γκάτας Αθ. Νίκος, Αντιπρόεδρος: Γκρούμτσιας Β. Γρηγόρης, Γεν. γραμματέας: Γκρούμτσιας Β. Νίκος, Ταμίας: Τζήκας Β. Χρήστος, Εφορος: Daka Ν. Kolec (Κόλιας)
Μέλη: Σπανούλης I. Γρηγόρης, Τζήκας Κ. Σόλων, Τσιούτρα Γ. Βάσω
Εξελεγκτική Επιτροπή: Πρόεδρος: Αποστόλου Αχ. Νίκος, Μέλη: Τζήκας Β. Θωμάς, Χατζής Αθ. Φώτης

 

Αιμοδοσία του Πολιτιστικού Δολίχης

Σήμερα Δευτέρα 3 Αυγούστου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δολίχης πραγματοποιεί εθελοντική αιμοδοσία στο αγροτικό ιατρείο Δολίχης τις ώρες 9 π.μ. -12 μ. Ο Σύλλογος καλεί όλους τους εθελοντές που πληρούν τις προϋποθέσεις να προσέλθουν στην εθελοντική αιμοδοσία, αποδεικνύοντας στην πράξη την αγάπη και την αλληλεγγύη τους για τον συνάνθρωπό μας.

 

Συνέλευση Εξωραϊστικού Συλλόγου Βελίκας

Γενική Συνέλευση οργανώνει ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Βελίκας «Μελίβοια» την Κυριακή 9 Αυγούστου στις 11 π.μ., στη θέση Πλατάνια στη Βελίκα. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι: Διοικητικός Απολογισμός – Προγραμματισμός Οικονομικός Απολογισμός - Έκθεση ελέγχου της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

 

Αιμοδοσία από τον Πολιτιστικό
Σύλλογο ΑλκαζάρΕθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιήσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλκαζάρ τον Σεπτέμβρη. Ειδικότερα η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου και κατά τις ώρες από 9 π.μ. έως 1 μ.μ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αχιλλέα Μεταξιώτη και στο τηλέφωνο 6972-164.675.


Εκλογές Εξωραϊστικού στην Πλατιά Άμμο

Την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020 και ώρα 7 μ.μ. στην Ταβέρνα «ο Πλατύς», παραλία Πλατιάς Άμμου θα διενεργηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στον Εξωραϊστικό και Αναπτυξιακό Σύλλογο του νέου οικισμού Πλατιάς Άμμου Καρίτσας. Θα προηγηθεί η ετήσια γενική συνέλευσης των μελών με θέματα: Ετήσιος Οικονομικός Απολογισμός, Απολογισμός δράσης 2019-2020, Προγραμματισμός δράσης 2020-2021, Οικονομικός Απολογισμός Εξελεγκτικής Επιτροπής.

 

Αγρυπνία για την εορτή της Μεταμορφώσεως

Μεθαύριο Τετάρτη 5 Αυγούστου, στις 8 το βράδυ, θα τελεστεί ιερά αγρυπνία στον Άγιο Αχίλλιο, για την εορτή της Μεταμορφώσεως του Κυρίου. Θα περιλαμβάνει το Μικρό Απόδειπνο με την ακολουθία της Μεταλήψεως, τον Εσπερινό μετ’ αρτοκλασίας, τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία, κατά την οποία οι πιστοί θα μπορούν να μεταλάβουν των Αχράντων Μυστηρίων. Την Πέμπτη 6 Αυγούστου το πρωί δεν θα τελεστεί Θεία Λειτουργία.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass