Σφοδρό τροχαίο στην Αγιά

ΕΥΤΥΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΘΥΜΑΤΑ

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2020 21:10

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Αγιο είχαν οδηγοί και συνεπιβάτες δύο οχημάτων που συγκρούστηκαν χθες Δευτέρα στην πρώτη είσοδο της Αγιάς από την πλευρά της Λάρισας.


Το ατύχημα συνέβη στις 2:30 το μεσημέρι και σ’ αυτό ενεπλάκησαν ένα ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Citroen στο οποίο επέβαιναν αντρόγυνο με τα δύο ανήλικα παιδιά τους, Έλληνες, κάτοικοι Γερμανίας και προσωρινά διαμένοντες στη Βελίκα για διακοπές, κι ένα ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Golf στο οποίο επέβαιναν, η οδηγός, μία γυναίκα 43 ετών με το ανήλικο παιδάκι της, κάτοικοι Πλατυκάμπου.
Η σύγκρουση μεταξύ των δύο οχημάτων, του Citroen που κινούνταν με κατεύθυνση από Λάρισα προς Αγιά και του Golf που κινούνταν από τον Αγιόκαμπο προς τη Λάρισα, συνέβη ακριβώς στη διασταύρωση προς την είσοδο της Αγιάς και ήταν σφοδρότατη.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς, το οποίο ερευνά τις συνθήκες του ατυχήματος, και άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αγιάς, οι οποίοι γρήγορα κατάφεραν να απεγκλωβίσουν από το Citroen τη σύζυγο του οδηγού (με καταγωγή από τη Μελιβοία), η οποία ήταν και η μόνη που διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο τοπικό Κέντρο Υγείας κι εν συνεχεία σε νοσοκομείο της Λάρισας, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλάνε για όχι σοβαρό τραυματισμό. Οι υπόλοιποι επιβαίνοντες και των δύο αυτοκινήτων φαίνονταν να είναι καλά στην υγεία τους και δεν δηλώθηκε εξ αυτών κάποιος τραυματισμός στο Α.Τ.

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass