«Να συμμορφωθεί με τις δικαστικές αποφάσεις»

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Β. ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΚΑΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΒΑΣ. ΚΟΚΚΑΛΗ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2020 16:30

«Να τηρήσει την εργατική νομοθεσία και να συμμορφωθεί με τις δικαστικές αποφάσεις», καλεί τον βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Κόκκαλη, ο συντονιστής γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του κόμματος, Βασίλης Ζωγράφος με δημόσια δήλωσή του.


Αναλυτικότερα, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας «θέση αναφορικά με τη δικαστική διαμάχη που έχει ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βασίλης Κόκκαλης, με μετακλητή υπάλληλο στο γραφείο του στη Βουλή, παίρνει ο συντονιστής γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του κόμματος, Βασίλης Ζωγράφος».
Ειδικότερα, ερωτηθείς για το θέμα, ο κ. Ζωγράφος τονίζει σε δήλωσή του τα εξής: «Η Αριστερά υπήρξε ανέκαθεν στο πλευρό των εργαζομένων και αυτό δεν μπορεί να αλλάζει κατά το δοκούν. Λογικές συμψηφισμού ή ευκαιριακές συμπεριφορές, δεν μπορεί να γίνουν αποδεκτές.
Ευελπιστούμε ότι ο Βασίλης Κόκκαλης θα συμμορφωθεί με τις δικαστικές αποφάσεις και θα τηρήσει απαρέγκλιτα την εργατική νομοθεσία, την οποία έχει υπηρετήσει τόσο ως μάχιμος δικηγόρος, όσο και ως εκπρόσωπος του ελληνικού Κοινοβουλίου.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή δεν εμπλέκεται στη λειτουργία των βουλευτών, αλλά επιδιώκει την καλή συνεργασία μαζί τους.
Στο συγκεκριμένο ζήτημα, με την απόλυση και στη συνέχεια τη δικαίωση από τα δικαστήρια μετακλητής εγκύου υπαλλήλου, τοποθετείται πολιτικά και σύμφωνα με τις αρχές της, καθώς και με την παράδοση ως Αριστερά και τους αγώνες της για τα δικαιώματα των εργαζομένων.
Φρονούμε ότι στη συγκεκριμένη συγκυρία ο βουλευτής θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων, ώστε να διαψευστούν οι επικριτικές εναντίον του αναφορές» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass