«Τα μπάνια είναι για τον λαό, όχι για τα Δημοτικά Συμβούλια»

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2020 16:40

Η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Ελασσόνας «Αλλάζουμε» καταγγέλλει τη δημοτική αρχή Γάτσα για «την απαράδεκτη –όπως αναφέρει- απόφαση να συζητήσει ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως είναι η έγκριση απολογισμού εσόδων-εξόδων και ισολογισμού για το 2018, διά περιφοράς.


Είναι κατανοητό ότι η παρούσα δημοτική αρχή αποφεύγει να συζητήσει ένα τόσο σοβαρό θέμα, μόνο και μόνο για να μην αποδειχθεί με στοιχεία και όχι με λόγια το νοικοκύρεμα του Δήμου Ελασσόνας κατά τη διάρκεια της δικής μας θητείας.
Χωρίς κανέναν προφανή λόγο θέλει να περάσει το θέμα αυτό χωρίς την ανάλογη δημοσιότητα, αφού μια δημόσια συζήτηση θα καταρρίψει τον μύθο της σημερινής δημοτικής αρχής ότι δεν έγινε έργο».
Και συνεχίζει η ανακοίνωση-καταγγελία του Ν. Ευαγγέλου:
Απευθυνόμενος στους πολίτες της επαρχίας Ελασσόνας θα ήθελα να επισημάνω ότι:
Αναλαμβάνοντας τη δημοτική αρχή μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον, η παράταξή μας από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να ανακουφίσει τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και ταυτόχρονα να συνεχίσει την απρόσκοπτη λειτουργία όλων των δομών του Δήμου Ελασσόνας.
Παρόλη την αβεβαιότητα και τις δυσκολίες και της κοινωνίας και της ίδιας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, χρηματοδοτήσαμε μελέτες και προγραμματίσαμε έργα για την πόλη και την επαρχία Ελασσόνας, πολλά από τα οποία έφτασαν τώρα σε φάση υλοποίησης.
Κύριος στόχος μας ήταν και παρέμεινε μέχρι το τέλος της θητείας μας το νοικοκύρεμα του Δήμου και το πετύχαμε.
Υποχρεώσεις προηγούμενων ετών που ξεχρεώσαμε και ξεκινήσαμε να βάζουμε τάξη στα ταμεία του Δήμου.
Ο προγραμματισμός των έργων δεν έγινε με ορίζοντα πενταετίας αλλά δεκαετίας και πλέον, γιατί η παράταξή μας δεν έβλεπε κοντόφθαλμα ούτε προσπάθησε να κάνει έργα βιτρίνας που θα της εξασφαλίσουν ψήφους στις επόμενες εκλογές.
Δεν σφίξαμε το ζωνάρι στον λαιμό των δημοτών για να παρουσιάσουμε αυξημένα ποσά εισπραξιμότητας, κατανοήσαμε τη δύσκολη κατάσταση και στάθηκαμε δίπλα του.
Εμείς οραματιστήκαμε μια άλλη Ελασσόνα με έργα υποδομών, με κοινωνικές δομές, μια πόλη λειτουργική και καθαρή. Όλα αυτά αποτυπώνονται με στοιχεία, όπως και το νοικοκύρεμά μας, γιατί πέρα από τις καρέκλες και τους τίτλους βλέπουμε ανθρώπους και αυτούς υπηρετήσαμε πιστά και με ήθος.
Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που το έργο μας αποδεικνύεται έστω και αν δεν διοικούμε πια τον Δήμο, γιατί εμείς δεν αναλάβαμε τον Δήμο για να καταστρέψουμε ό,τι έκαναν οι προηγούμενοι, αλλά για να κάνουμε ένα βήμα μπρος.
Αυτό το βήμα το κάναμε και αφήσαμε το αποτύπωμά μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass