Σε χωριά του νομού ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2020 16:15

Στην ακολουθία του Εσπερινού και ακολούθως της Ιεράς Παρακλήσεως προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Κυψελοχωρίου, ενώ το πρωί της Κυριακής τέλεσε την πρώτη ακολουθία της παρακλήσεως στην Υπεραγία Θεοτόκο, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Χειμαδίου.

Στις ιερές ακολουθίες προσήλθαν οι λιγοστοί κάτοικοι του χωριού της αρχιερατικής περιφέρειας Συκουρίου, με επικεφαλής τον δήμαρχο Τεμπών κ. Γεώργιο Μανώλη.

ΣΤΟ ΣΩΤΗΡΙΟ
Επίσης με κατάνυξη τελέστηκε η ακολουθία της Ιεράς Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Σωτηρίου, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου. Την Ακολουθία της Ιεράς Παρακλήσεως παρακολούθησαν οι ενορίτες της όμορφης κωμοπόλεως, οι οποίοι προσήλθαν για να προσκυνήσουν την εικόνα της Παναγίας και να καταθέσουν ευλαβικά τα αιτήματά τους, ενώ ο δραστήριος εφημέριος της ενορίας π. Βασίλειος Γούλας ευχαρίστησε τον σεπτό μας Ποιμενάρχη για την ευλογητή παρουσία του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass