Υιοθετούν αδέσποτα οι Ελασσονίτες

ΗΔΗ 20 ΣΚΥΛΙΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 10 ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2020 15:40

Παρουσία του διοικητή του Αστυνομικού τμήματος Ελασσόνας κ. Π. Μουταφίδη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο Ελασσόνας για το θέμα της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων στην πόλη και τις κοινότητες, την οποία συγκάλεσε ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας και στην οποία συμμετείχαν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Γ. Κατσιούρας, ο ιδιώτης κτηνίατρος κ. Γ. Παπαλεξίου και ο συνεργάτης του Δήμου για τα αδέσποτα κ. Αντ. Λιάνος.


Στη σύσκεψη συζητήθηκαν αναλυτικά τα θέματα που αφορούν στην περισυλλογή των αδέσποτων που παρουσιάζουν επιθετική συμπεριφορά, τον έλεγχο της τήρησης της νομοθεσίας για τα δεσποζόμενα ζώα και το πρόγραμμα των εμβολιασμών, των στειρώσεων και των υιοθεσιών.
Σύμφωνα με την ενημέρωση του συνεργάτη για τα αδέσποτα και του υπεύθυνου κτηνιάτρου, ο αριθμός των αδέσποτων σκυλιών στην πόλη της Ελασσόνας έχει περιοριστεί σημαντικά, καθώς έχουν υιοθετηθεί περισσότερα από 20 σκυλιά το τελευταίο διάστημα, ενώ δρομολογείται η υιοθεσία ακόμη 10 σκυλιών, τα οποία φιλοξενούνται προσωρινά και τους παρέχεται ιατρική φροντίδα στον χώρο φιλοξενίας του Δήμου Ελασσόνας στα παλιά σφαγεία.
Ο κ. Μουταφίδης τόνισε την ανάγκη τήρησης της νομοθεσίας για τα αδέσποτα, σημείωσε ότι είναι σημαντικό που περιορίστηκε ο αριθμός των αδέσποτων στην πόλη και έχουν μειωθεί οι καταγγελίες - αναφορές των πολιτών, ενώ δήλωσε θετικός στη συμμετοχή αστυνομικού σε μικτό κλιμάκιο για τον έλεγχο των δεσποζόμενων και τον περιορισμό της εγκατάλειψής τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass