«Δεν ευθύνεται το κόμμα για όσα κάνει ο Κόκκαλης»

ΤΟΝΙΖΕΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Ν.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2020 16:10

«Δεν ευθύνεται το κόμμα για όσα κάνει ο Κόκκαλης» τονίζει η Γραμματεία της Ν.Ε. Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία λαμβάνοντας μέρος στην αντιπαράθεση του βουλευτή Β. Κόκκαλη με τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Β. Ζωγράφο.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση «ως ασύμμετρη συμπεριφορά χαρακτηρίζουμε την προσπάθεια του βουλευτή κ. Κόκκαλη να εμφανίσει, από το πουθενά, αντιπαράθεση προσωπικού χαρακτήρα με τον συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας, σ. Ζωγράφο Βασίλη, ενώ ήταν ήδη γνωστή η απόφαση του δικαστηρίου. Συμπεριφορά που δεν είναι συμβατή με το αξιακό φορτίο της συλλογικής αντίληψης, αλλά και με το πλαίσιο συλλογικών δράσεων και πρακτικών που διέπουν την πολιτική μας διαδρομή. Μια διαδρομή με ξεκάθαρες θέσεις αλλά και αγώνες στήριξης των δικαιωμάτων, ιδιαίτερα των δικαιωμάτων των εργαζομένων που έχουμε μάθει να τα υποστηρίζουμε και «διά του παραδείγματος». Τα εργατικά δικαιώματα είναι για μας αδιαπραγμάτευτα, κατανοούμε, όμως, πως από την πλευρά του ήταν λογικό να περιμένει τις εξελίξεις, μετά το «νομικό αδιέξοδο» στο οποίο και ο ίδιος υποστηρίζει ότι βρέθηκε. Έτσι, ο σ. Ζωγράφος με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε (εκφράζοντας, ως συντονιστής, του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας), στη λογική να λήξει το θέμα, μετά την απόφαση του δικαστηρίου, που επιβάλλει την αποκατάσταση της εργασιακής σχέσης της πρώην υπαλλήλου του γραφείου του κ. Κόκκαλη.  Πιστεύουμε πως ο βουλευτής θα διαχειριστεί ένα θέμα που αφορά τον ίδιο και την πρώην συνεργάτιδά του, όπως οι διαχρονικοί αγώνες των μελών, αλλά και οι πρόσφατες πολιτικές του κόμματος επιβάλλουν και αναδεικνύουν τη φυσιογνωμία της αριστεράς» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass