«Αλλο Μάνδρα και Μάτι και άλλο Εύβοια»

ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ

Δημοσίευση: 11 Αυγ 2020 16:30

Τη βαθιά της λύπη για τις καταστροφές στην Εύβοια και κυρίως για τις απώλειες ανθρώπινων ζωών εκφράζει με δήλωσή της η βουλευτής Άννα Βαγενά και σχολιάζει τις δηλώσεις του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκου Χαρδαλιά, τονίζοντας:

«Δήλωσε, λοιπόν, ο κ. Χαρδαλιάς χθες κατά την επίσκεψή του στις πληγείσες περιοχές ότι η γραμμή 112 δεν λειτούργησε για να μην υπάρξουν θύματα. Την ίδια στιγμή παραδέχθηκε ότι γνώριζαν για τις καιρικές συνθήκες, ενώ δεν έκαναν τίποτα για να προλάβουν τα χειρότερα. Απέδωσε τις καταστροφές στα ακραία καιρικά φαινόμενα, αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής. Είπε επίσης να είμαστε σεμνοί και σοβαροί για τους ανθρώπους που έφυγαν από κοντά μας.
Συμφωνούμε, πρέπει να είμαστε σεμνοί και σοβαροί, δηλαδή έτσι ακριβώς όπως έκανε και κάνει η Νέα Δημοκρατία για τους νεκρούς στο Μάτι. Αλλά βεβαίως τότε ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Και βεβαίως η Νέα Δημοκρατία σπεκουλάρισε με κάθε μέσο τους νεκρούς στο Μάτι, κατηγορώντας την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν εξέδωσε διαταγή εκκένωσης ενώ ήταν σε εξέλιξη η πυρκαγιά. Τώρα που είναι αυτή κυβέρνηση λέει ότι έπραξε καλά που δεν εξέδωσε διαταγή εκκένωσης για τους κατοίκους που κινδύνευαν στην Εύβοια ενώ ήταν σε εξέλιξη το φαινόμενο της πλημμύρας. Επίσης για τις καταστροφές στην Εύβοια, μας λένε ότι φταίνε τα ακραία καιρικά φαινόμενα, ενώ για τις καταστροφές στο Μάτι και τη Μάνδρα έφταιγε η ανικανότητα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Λίγο έλλειψε να μας πούνε ότι φταίει η Ρένα Δούρου. Ξεχνάνε ποιος ήταν περιφερειάρχης επί πολλά χρόνια στην περιοχή. Ας τους το θυμίσουμε εμείς. Ήταν ο Κώστας Μπακογιάννης, που όφειλε να έχει φροντίσει τόσα χρόνια για αντιπλημμυρικά έργα. Σκεφτείτε, λοιπόν, να κυβερνούσε τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ. Θα είχαν ήδη ζητήσει τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής και την παραπομπή των υπεύθυνων σε ειδικό δικαστήριο. Τώρα «ούτε γάτα, ούτε ζημιά». Και φυσικά τα φιλικά προς την κυβέρνηση ΜΜΕ τσιμουδιά για ολιγωρία. Δεν βρίσκουν κανένα λάθος, Μόνο ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού. Αλλά είπαμε: δεν κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass