Εφυγε από το σούπερ μάρκετ χωρίς να πληρώσει

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2020 16:00

Στην… επήρεια φαρμακευτικών ουσιών απέδωσε μια 36χρονη γυναίκα την απόφασή της να κλέψει από κύβους μαγειρικής μέχρι βαφές μαλλιών από σούπερ μάρκετ της Λάρισας. Η 36χρονη Ρομά συνελήφθη προχθές το πρωί από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Λάρισας, καθώς έφυγε από σούπερ μάρκετ χωρίς ωστόσο να πληρώσει ψώνια αξίας 313 ευρώ.

Η 36χρονη αφού γέμισε τρεις σακούλες με ψώνια, μεταξύ των οποίων κονσέρβες ψαριών, λάδια, κύβους μαγειρικής αλλά και βαφές μαλλιών, αντί να κατευθυνθεί σε κάποιο από τα ταμεία, βγήκε από την… είσοδο του σούπερ μάρκετ, όπως τονίστηκε χθες κατά την εκδίκαση της υπόθεσης στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λάρισας.
Η πράξη της έγινε αντιληπτή από υπεύθυνους του καταστήματος αλλά παρά τις προτροπές τους να επιστρέψει τα κλεμμένα, η 36χρονη συνέχισε την πορεία της αγνοώντας τις φωνές των υπεύθυνων. Τελικά παρενέβησαν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ., με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας να προχωρούν στη σύλληψή της.
Χθες η 36χρονη οδηγήθηκε ενώπιον του Μονομελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Λάρισας όπου ζήτησε συγγνώμη για την πράξη της, την οποία απέδωσε σε επήρεια φαρμακευτικών ουσιών, χωρίς ωστόσο να δίνει πειστική εξήγηση πώς από την Κατερίνη βρέθηκε στη Λάρισα να κλέβει σούπερ μάρκετ. Με την εισαγγελέα της έδρας να προτείνει την ενοχή της, σημειώνοντας νωρίτερα πως η δράστιδα είχε αντίληψη του τι έκανε. Η 36χρονη καταδικάστηκε τελικά σε ποινή φυλάκισης 6 μηνών με τριετή αναστολή.
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass